Vad händer bortom Järvaveckan

Med valet av Nyamko Sabuni i detta politiskt känsliga läge kan KD och M uppnå sina mål, spittra L som MP utsatte för och skapa en spricka i regeringssamarbetet samtidigt som de kan locka till sig medlemmar från L.

Vad har L begått för synder för att hamna i en sådan djup kris, en ändring av partiets, emblem kan kanske vara en orsak.

Inte till vilket pris som helst.

En kvinnlig ledare av ett riksdagsparti och dessutom med invandrarbakgrund är unikt i svensk politisk historia och som De Nya Svenskarna starkt uppmuntrar till men inte till någon som legitimerar och ger sitt stöd till SD och därmed skapar politisk kaos.

Har synderna upphört att begås?

Vad år det då för synder som prästerna syftar på?

Kristna präster predikar än idag och varje söndag , ber om att bli befriade från sina synder, Varenda söndag hörs prästerna predika om och om igen om dessa synder utan att nämna vad är det är för synder.

Jesus blev korsfäst, de åtta korstågen, barnkorståg och korståg mot en kvinna som styrde i Syrien och hela den islamiska världen , Shajar al-Durr, diamantträdet, heter hon ,som ingick fredstraktat med kung Louis IX ,Saint Louis 1226–1270 , första världskriget synder, andra världskriget och våldtäkter på barn utförda av höga kristna präster .

Det är inte muslimer som står bakom allt detta . Muslimer, judar, buddister och hinduer m fl ber om förlåtelse, nåd och att bli befriade från sina synder. Vad är det då för synder . Det kanske är djävulen som de skyller på.. Den som representerar svenska staten i sin tjänsteutövning skall inte uttala sig kränkande , Jag ska ge dig stryk och åk hem, jävla arabjävel till en omhändertagen man vid ett asylboende. Trots det får han behålla jobbet .

Jaga inte människor, utan du som är politisk vald i riksdagen eller eu-parlamentet börja med att sätta dig för att lösa de problem och konflikter som folk flyr ifrån på grund av krig och lämna aldrig olösta problem till kommande generationer !

Riksdagsledamöterna skall inte ta en lång semester tre månader med full lön

Synderna är många , krig & miljöbrott , skövlar skog, förorenar miljön , lämnar efter sig gifter kvar på grund av krigföring , gräver gruvor djupt ner i marken och lämnar efter sig skräp högt upp i rymden. Det finns inte ens någon plats att begrava de som dör i krig. Hur mycket skog ska man behöva avverka för att få plats att begrava alla dessa som dör i krig. Någonting måste göras inte med rasismen och bygga murar som begränsa människor frihet och möjlighet.!

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0