Multireligionval praktisk tillämpning, del I

Som styrmedel tillämpas fyra faktorer enligt Multireligionvalsystemet

  1. Det är demokratin som givit oss religionfrihet

  2. 2) Multireligionstödet motsvarar partistödet.

  3. Målet för övergång från kyrkoval till Multireligionvalsystem.

  4. Multireligionvalsystemet börjar med att tillämpas i Sverige, övriga nordiska länder , hela EU och så småningom övriga länder , FN .

Efter att trossamfunden Buddism,Daoism ,Hinduism, Judendom , Kristendom och Islam gått igenom Multireligionvalsystemet i teorin har de förhoppningsvis fått tillräckligt med underlag och vara förberedda för en övergång från kyrkoval till Multireligionvalsystem .

De ska vara överens även om att alla tillgångar, bidrag m.m sköts av myndigheten för stöd till multireligionval, Multireligionstödet som motsvarar partistöd.

Svenska kyrkans och övriga trossamfunds tillgångar redovias noggrant med en granskningsgrupp under ledning av förslagsvis Inga-Britt Ahlenius . Antal medlemmar i varje trossamfund redovisas med undelag för rösträtt och upptryckning av valsedlar. Vi har två grupper röstberättigade , de som är 16 år och som inte röstar I allmänna var och de som är äldre och har rösträtt I allmänna val och val till EU-parlamentet. Båda röstar I Multireligionvalet som förslagsvis äger rum som förslag i samband med EU-valet.

De övriga små trossamfunden eller sekter som ofta ingår I ett likadant trossamfund kan själva bestämma om de vill vara självständiga eller tillhöra något trossamfund,.i vilket fall som helst får de delta I den första delen dvs den teortiska delen så att även de får tillräckligt med underlag .

Ett exempel vi kan nämna I sammanhanget

Filadelfiakyrkans ombyggnad som kostar 100 miljoner kronor samtidigt som svenska folket undrar hur en liten församling har råd med detta och om det fiins anonyma andra länder som anonymt framkallar en berondeställning .

Det handlar om enorma resurser som alla trossamfund förfogar över och som enligt Multireligionsystemet skall fördelas rättvis och gynna religionfriheten genom demokratisk utveckling och ett skyddande av den.. Att alla ungdomar som fyller 16 år oavsett trossamfund blir jämställda när det gäller rösträtt så att de på samma sätt som infödda svenskar får praktisera demokrati två år innan allmänna val. Detta är en konfliktlösningsmodell som är fri från andra länders inblandning i trossamfunden i Sverige . .

Ett annat exampel :

Sveriges kristna råds roll och inblandning skriver i ett öppet brev till samtliga ledamöter i Sveriges riksdag inför omröstningen den 18 juni

Karin Wiborn, generalsekreterare,

Sveriges kristna råd, Anders Arborelius, biskop,

Stockholms katolska stift, Daniel Alm, föreståndare, Pingst – Fria församlingar i samverkan, Benjamin Dioscoros Atas, ärkebiskop, Syrisk-ortodoxa kyrkan

Antje Jackelén, ärkebiskop, Svenska kyrkan

Sveriges kristna råd skriver idag ett öppet brev till samtliga ledamöter i Sveriges riksdag inför omröstningen den 18 juni angående en eventuell förlängning av giltigheten för Lagen (2016:752) om tillfälliga begränsningar av möjligheten att få uppehållstånd i Sverige. Kyrkoledarna uppmanar riksdagsledamöterna till ytterligare reflektion över frågan och att överväga att rösta nej till förlängning av lagen.12 juni 2019

Sveriges kristna råd mellan kristna som fick rösträtt och andra kristna som saknar rösträtt. .

Eftersom vi har en konflikt som har pågått under 70 år och under denna period har det ingått en massa försök , fredsavtal, Nobelfredspristagare utan framgång . Alla som har dött och förtfarande dör på grund av denna konflikt samtidigt som andra krig och konflikter har startat under denna period har gjort detta mer komplicerat och nästan omöjligtgjort att hantera . Detta har orsakat rasism som hårt har drabbat de flyktingar som har flytt från krig och elände .

Jorden kommer inte att räcka till att begrava människor , detta måste också reformeras I och med införande av #Multireligionvalsystemet.

Alla fredsförhandlingar har visat att deras fredsplan var tillfällig .Detta i sin tur har visat att FN, EU och övriga politiker och makthavarna överlämnat olösta krig och konflikter till nästa generation och #De Nya Svenskarna anser att det är en icke hållbar politik .

Dessa pågående krig , konflikter , miljöförstörelse som orsakats av de länder som startat olika krig , hungersnöd , fattigdom och epedemier får inte överlämnas till kommande generationer där vissa länder har begränsade resurser och andra inte har några alls . Du som medborgare, trogen eller ej, vill du stoppa allt detta då är en övergång från kyrkoval till ett Multireligionvalsystem det enda rätta så att andra trossamfund också har ett val motsvarande kyrkoval som ingår I ett Multireligionvalsystem .

Så tillämpas Multireligionvalet , den andra delen av Multireligionvalsystem

I den praktiska tillämpning av Multireligionval börja med Sveriges kristna råd

Karin Wiborn som representerar den Svenska Baptistsamfundet

Anders Arborelius, representerar de romersk-katolsk

Daniel Alm, representerar den Pingströrelsen i Sverige , Filadelfiakyrkan

Benyamin Atas representerar den Patriarkaliska ställföreträdarskapet för syrisk-ortodoxa kyrkan i Sverige,

 

 

 

 

Antje Jackelén, representerar den Svenska kyrkan

Antje Jackelén har rösträtt men inte andra som sitter i samma Sveriges kristna råd som Benyamin Atas, Anders Arborelius , Daniel Alm och Karin Wiborn.

Inte heller de andra som representerar Buddism,Daoism ,Hinduism, Judendom och Islam .

Även kristna trossamfund i Sverige är indelade på de som har rösträtt och de som inte får rösta , varför ?

De Nya Svenskarna arbetar därför för dig så du som kristen genom Multireligionvalsystem bli likställd med övriga oavsett vilket kristet trossamfund du tillhör.

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0