Dubbelt EU- medborgarskap med dubbel rösträtt bidrar till en ökning av Gruppen Europeiska konservativa och reformister , ECR.

I den gruppen ingår , tjeckiska Medborgardemokraterna, polska Lag och rättvisa, Dansk Folkeparti, Sannfinländarna och Sverigedemokraterna. brittiska Ulster Unionist Party, lettiska Nationella alliansen och nederländska ChristenUnie.

A som är flykting från Polen är numera en svensk medborgare och uppbär dubbelt medborgarskap med dubbel rösträtt. I det polska valet röstar A på Lag och rättvisa och i svenska valet röstar A på SD . Likadant vad gäller de övriga med dubbla medborgarskap med dubbel rösträtt . Ungrare , finländare , tjecker , letter , danskar, norrmän m fl . De eu- medborgare med dubbla medborgarskap och dubbel rösträtt har bidragit till att Gruppen Europeiska konservativa och reformister fått mer makt och spridning och orsakat att britterna smet från sitt ansvar vilket ledde till att Brexit vann folkomröstningen .

Nu är det upp till den nya svenska samlingsregeringen, utan SD, som bildas efter valet 2018 att som De Nya Svenskarna föreslå att dubbelt Eu-medborgarskap ska behållas men att man ska förlora rösträtten i det ursprungliga landet, d v s A ska bara få rösta i det land där A har sin hemvist .Vill A behålla sin rösträtt I sitt tidigare land får han säga upp sitt medborgarskap i Sverige. Det här valet handlar om ta avstånd från högerextremister, nazister och främlingsfientlighet. .

Andra med dubbla medborgarskap och med dubbel rösträtt utanför EU -området undantas från detta

Oavsett vad politiska kommentatorer, experter och rådgivare säger är det ohållbart att bilda en regering med stöd av det ena eller det andra partiet. -Löfvens misstag var att V inte fick någon statsrådspost i hans regering trots att han fick deras stöd vilket gav Alliansen ett argument . Alliansen menar att Mp och S utgör en minoritet .V- partiet har alltid tillhört vänsterblocket , vänsterblocket förknippas med V annars betraktas de som socialister .

V var också passivt när det gällde krav på att få en ministerpost . Detta tillsammans med att Ny Demokrati fick stöd av väljarna under Carl Bildts regering, och under Reinfeldts regering växte SD.

Samlingsregering, utan SD, tillsammans med upphävande av dubbel rösträtt isolerar Gruppen Europeiska konservativa och reformister .

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0