De Nya Svenskarnas reflektioner om partiledarnas tal till nationen

Som ni förstår är samhällets viktigaste frågor krig, ockupation, demokrati och fattigdom det är därför folk flyr från sina hemländer .

Demokratin

I partiledaredebatten tolkas decemberöverenskommelsen som att den kommer att fortsätta , DÖ-II dvs en ny regeringskris . DÖ är, trots att den formellt har upplösts, fortsatt ändå i praktiken gällande vilket har gynnat SD. SD har skapat en politisk anarki och med sina politiska vildar kan de åsamka demokratin stor skada.

Hämnddemokratin

SD kommer att falla på eget grepp .

SD har deklarerat att de kommer att försöka fälla varje regering och budgetproposition som ger stöd för ökad invandring .

Vänsterblocket med Alliansen kommer att deklarera att de genom hämnddemokrati kommer att fälla varje regering och budgetproposition som ger stöd för främlingsfientlighet och rasism.

Både den svenska budgeten och valet 2018 bygger på prognoser.

Om vi antar att v-blocket får följande röster , S 20%, V 10 % och MP får 5% vilket gör att de tillsammans får 35% av rösterna .

Allinansen där M får 20%, C får 10 %, L får 6 % och Kd får 4 % gör att Alliansen tillsammans får 40 % resten går till SD.

 Vem som helst kan begripa att även om SD får resten dvs 25 % av rösterna , vilket är osannolikt , kommer de inte att få en enda statsrådspost .

SD har 49 ledamöter i riksdagen och de har suttit i riksdagen 8 år med en månadslön på 60.000 kr var vilket gör 35,5 miljoner varje år. Dessutom får de partistöd med lika mycket som finansieras av skattebetalarna . De här pengarna skulle i stället ha gått till de svenska fattigpensionärerna .

SD vill inget annat riksdagsparti samarbeta med.

SD följer inte de svenska värderingarna, det är därför de inte är välkomna vid Nobelprisets utdelning och fest. SD är att betrakta som en belastning för demokratin.

Det enda som SD har lyckats med är att få partiledarna från höger till vänster att stå bredvid Jimmy Åkersom och debattera vilket inte skedde med NYD .

Du som väljare ska inte kasta bort din röst utan utveckla och skydda demokratin !

 D-överenskommelsen har i sig skapats av partiledarna själva och att stå sida vid sida med SD är ett problem som också har skapats av partiledarna vilket förvirrar väljarna . Både vänsterblocket och Alliansen motarbetatar möjligheten för en kvinna att bli statsminister som i fallet med Batra och Mona Sahlin .

FRED

Kan Sverige med övriga nordiska länder och EU inte skapa fred och lösa Palestinafrågan skall de här länderna tvingas att ta emot flyktingar det är därför 9000 afgahner fått ny möjlighet att stanna i Sverige för att studera . En oreda vilken också skapades av partiledarna.

EU kan utvecklas oavsett Brexit genom att utveckla demokratin i Polen, Ungern m fl.

Svenska partiledare ger stöd till Israel

Både Liberealerna genom vissa politiker och KD genom Adaktusson har blivit språkrör för Israel , försvarar ockupation, krig , kränkningar av de mänskliga rättigheterna samt miljöförstöring i området, frihet och den israeliska muren.

Svenska massmedia borde under hela valrörelsen och vid intervjuer av partiledarna inte ta upp ämnen som vård, skola och omsorg detta har diskuterats under hela förra seklet och under nuvarande sekel vilket gör att väljarna har tröttnat .Ta i stället upp ämnet fred. Försvarsministern ska inte tala om hur svenska folket ska agera under krig utan i stället arbeta för hur man ska uppnå fred , hur man skapar eller bidrar till fred och konfliktlösning i stället för att rusta upp för krig .

En viktigt upgift för svensk media är att gå runt i invandrartäta områden och besöka invandrarnas riksförbund , skolor och rapportera om miljön .

BSS, Bevara Sverige svenskt härjar i invandrartäta stadsdelar där de med svart färg sprejar BSS på både på hissar och byggnader. Där brinner det i hyresfastigheter och bilar . De Nya Svenskarna hänvisar till bl a HSB , Brandstationer , saneringsfirmor och poliser.

Det är därför lag och ordning skall tas bort som en viktig samhällsfråga.

Även ämnen som invandring och integration skall slutas diskuteras och tas bort som viktiga samhällsfrågor

Visa solidaritet

Integrationsproblem som moralpoliser kan endast lösas genom tre åtgärder nämligen:

1)att riksdagspartierna uppmanar sina medlemmar att flytta till de segregerade områdena .Vill du ha min röst vid valet 2018 skall du välja att flytta till min stadsdel. Man skall även flytta tillbaka SDN till sina respektive stadsdelar så att det blir lättare att få kontakt med de lokala politikerna. Bygg inte det planerade polishuset.

2) Ersätt kyrkovalet med ett multireligionvalsystem så att även de 16- åringar med invandrarbakgrund får utöva demokrati två år innan allmänna val vilket är en förberedelse i praktisk demokrati, detta skapar tryggare stadsdelar .

  1. Sysselsättningsproblem löses genom att delegera ccTLDs , topdomän till invandrare genom att bilda ett IT-bolag för varje land som befinner sig i krig eller är en diktatur . Syriska flyktingar bildar ett syriskt IT-bolag så att .SY flyttar och utvecklas utifrån likaså med Jemen, Libyen , Somalia m fl länder.

.Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0