Eu länderna har ett demokratiskt statsskick men vilar på icke demokratiska institutioner

 

Almedalsveckan borde ägnas åt att presentera konfliktlösning , fredsplan och invandrarriksförbundens roll

 

Eu länderna har ett demokratiskt statsskick men vilar på icke demokratiska institutioner

 

Från svenka riksdagspartiernas sida

- att riksdagspartierna som plikt uppmanar sina medlemmar att flytta till de invandrartäta områdena

- att svenskarna gå tillbaka till sitt ursprung att arbeta med städning, taxikörning och i tobaksaffärer samt restauranger så att mångfald blir verklighet att både invandrare och svenskar tar initiativ till att anställa varandra i olika företag.

- Avveckla 26 svenska ambassader från de länder som är medlemstater i EU, likadant gör de övriga 26 EU-länderna , allting koncentreras i EU, där de träffas varja dag .De Nya Svenskarna har tidigare presenterat den modellen i detalj .

 

Från invandrarriksorganisationernas sida

Att skapa politisk praxis i exil som vägledning för alla flyktingar vid återuppbyggandet och återvändandet och även vid avslag på uppehålltillstånd .

Att varje invandrarförening som ingår i riksförbunden har en hemsida på sitt eget språk under en svensk topdomän .SE. Informationsplikt En tydligt mailadress under topdomain @syriskariksforbundet.se och ej hotmail .

 

Revolution, val eller internationell fredskonfrens om Irak

 

Det är ostridigt att Sverige genom fd statsminister Göran Persson 1996-2006 , gav stöd till George Bush och Tony Blair till det pågående kriget ., Nu ålägger det Göran Persson att träda fram och förklara sig .

Systemet med vetorätt , FN som har misslyckats med att lösa konflikter och skapa fred samt skydda människor från att utsättas för övergrepp. Franska soldater under FN-flagg misstänks för att ha begått de mest avskyvärda brott och detta under Jan Eliasson som FN vice GS .

 

Flyktingkatastrof pågår och ett svagt EU arbetar under Cecilia Malmström som Sveriges EU-kommissionär , en av unionens mäktigaste institutioner, Ökat antal främlingsfientliga partier I EU som ledde till mordet på den brittiska politiker som hade samma rätt som motståndarna till EU I sitt argument under valrörelsen . Det är inte helt fel att hävda att de som röstade för utträde indirekt gav stöd till mordet på en politiker som valts av det brittiska folket .

 

EU och FN har dessutom misslyckats med att få flera länder i Mellanöstern, Afrika och även i Asien t ex grannen till FN:s generalsekreterare att gå över till demokrati ,

Valet av personer som inte är politiker eller med liten politisk erfarenhet till EU- paramentet har lett till ett ännu svagare EU . Dessutom finns det fortfarande länder inom EU vilka saknar Top Domän vilket är avgörande för ländernas utveckling , bekämpande av arbetslöshet och till ökad produktivitet. Det är också avgörande för ländernas infrastuktur och utveckling .

 

Sverige är redan innan valet till den tillfälliga platsen i FN:s säkerhetsråd ett mäktigt land i världen , SIDA med sitt bistånd och utdelning av 5 olika Nobepris gör Sverige ännu mäktigare i världen.

 

De Nya Svenskarna uppmanar till att använda dessa positiva faktorer effektivt för att förändra världen med fred – demokrati och hållbar utveckling

 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23126138.ab

 

 
Krigen utgör ett hot mot miljön & mänskligheten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0