Demokrati eller patriotism, råd till de amerikanska politiska rådgivarna

Ur det amerikanska valet har det uppstått en ny demokratisk företeelse nämligen när flera ledande politiker inom republikanerna under avgörande valet uppmanar sina medlemmar att rösta på en politisk motståndare, Demokraterna, och icke på sin partikamrat vilket ställer de amerikanska väljarna inför ett demokratiskt dilemma , either patriotism eller demokrati .

 Bruket av patriotism utgör hinder för fred och däremed försvagar demokratin , de amerikaner som motsätter sig krig och deltagande i detta och de patriotiker som vill offra sina egna och sina barns liv för fosterlandet vilket av krigshistorien får stöd av majoriteten .

 Patriotism med krigspropaganda skapar hjältar för fosterlandet andra kallar det för Jihad .

 Demokratins avvikelser kallar vi, De Nya Svenskarna, för hämnddemokrati. dvs när en demokrat vänder sig till en diktator för att störta en annan diktator, EU:s flyktingavtal med Turkiet och hotet om att upphäva detta eller en far som tidigare varit president och som har utnyttjat sin ställning och sina resurser för att se till att sonen också blev president viket har orsakat att halva världen fortfarande brinner , eller en make som tidigare varit president ser till att hans hustru också ska bli president , varför inte ?

 Jo, detta förekom på 1300- talet , då Birger Jarl som inte härstammade från någon kunglig familj såg till att hans söner också fick ärva den svenska kronan. Detta resulterade i krig inte bara i Sverige utan det spred sig även till Norge och Danmark .

 I den amerikanska politiska traditionen har andra partier som Green Party med Jill Stein, och Libertarian Party med Gary Johnson

inte lyckats med att bryta demokraternas och republikanernas dominans sedan Whigpartiet , Whig Party som existerade mellan 18341860 under den svenska migrationen till USA då Millard Fillmore var president mellan 1850-1853.

alltså sedan Louis De Geers tid som justitiestatsminister mellan 1858–1870

 Rådet till de amerikanska politiska rådgivarna är följande nämligen att få igång en diskussion huruvida det är möjligt att bilda en koalitionsregering eller en samligsregering med Libertarian Party och Green Party , under tiden bearbetar det amerikanska folket sin demokrati och utvecklar den så att nya och gamla flyktingar kan bidra med demokratiska ideer och arbeta för dessa vid återvändandet och återuppbyggandet av de länder som de har flytt ifrån.

 Vidare, gör vapen sällsynta och icke så lätt tillgängliga, de ska endast gå att titta på på museer , inga vapen ska säljas på den öppna marknaden .

 Vidare, locka inte med pengar, det gäller även den svenska regeringen och SIDA, utan bidra med fredliga och demokratiska medel redan i exil..

 Genom en tillfällig koalitionsregering uppnår man reslutat såsom i Sverige , t ex Saltsjöbadsavtalet vilket genomfördes av koalitionsregeringen Hansson Branstorp 1936. Ålandsfrågan löstes genom koalitionsregeringen Erlander-Hedlund 1951 , Åland var nämligen involverat i Krimkriget .

 Efter 44 år tvingades S lämna ifrån sig makten, i USA däremot har man inte lyckats med att bryta demokraternas och republikanernas dominans.

 

 
Krigen utgör ett hot mot miljön & mänskligheten

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hello

2016-12-19 @ 12:32:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0