Valet till EU-parlamentet

Det är din dag att ställa krav på kandidaterna

 1) Välj inte kandidater eller partier som inte har suttit i riksdagen och ej har erfarenhet av sitt eget parlament /riksdagen.

2 )Se till när du väljer att det finns flera med invandrarbakgrund på valsedeln. Dessa har dubbel erfarenhet , de är själva är flyktingar och kan flera språk b la. flera olika afrikanska språk, persiska och arabiska. Det finns t o m många eriterianska flyktingar i Sverige som kan italienska. Tunisier, algerier och marockaner kan franska. Detta kan underlätta vid fredsansträngningar. Kom ihåg att Nobels fredspristagare inte har lyckats tillämpa sina teorier och lösa den svåra konflikten mellan Israel och Palestina.

3) Krigsförbrytare får inte behandlas olika som att en del får fristad eller undantas. Sudanesiska , israeliska och amerikanska misstänkta krigsförbrytare ska skyndsamt överlämnas till tribunalen om inte deras
 egna länder ställer dem inför rätta. Ingen ska få välja i vilket land de ska avtjäna sitt straff.

 4) Den världsekonomiska krisen har visat att inte ens de som fick nobelpris i ekonomi kunde med ekonomiska teorier hitta någon lösning. Därför behöver Sverige välja 19 skickliga och kraftfulla politiker till Europaparlamentet där de har att möta 87 brittiska kandidater och lika många fransmän .

 5) Arbeta för att lösa nedan följande gåta och samtidigt ställa krav på att Sverige ska vara förebild för invandrare när det gäller att bekämpa korruption. F d LO-ordförande Stig Malm och nuvarande LO-ordförande Anja Lundby-Wedin, Sigurd Marjasin, Björn Rosengren han som trodde att han var på ett cafe när det visade sig att han satt på en porrklubb, Mona Sahlin, Bosse Ringholm, Gudrun Schyman, Rowaida , Anitra Steen, Skandia chefer och KRIS, justitierådet som gjorde sig skyldig till övergrepp på barn och Sverigedemokraterna för hets mot folkgrupp. De ska ställas inför rätta på samma sätt som andra med invandrarbakgrund såsom f d Amnesty- ordförande , VD för biobolaget Fermenta och chefen för radio Islam .

6) Hur kan politiker och tjänstmän ha så många uppdrag som att sitta i 45 styrelser? De ska inte få sitta i mer än en styrelse, detta för att de ska klara av att både sköta sina ordinarie jobb samt göra ett bra jobb i den styrelse de sitter med i.

Kommentarer
Postat av: www.zozan.se

titta gärna förbi www.zozan.se :) en sida för statsantagonister och liknande. du kan framföra åsikter m.m. där och starta debatter i forumet om du vill. skulle vart intressant!

2009-04-19 @ 23:20:23
URL: http://www.zozan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0