Fredsförhandling utan ryska och ukrainska kvinnors deltagande hur hållbar är den ?

Nu är det regeringens och riksdagspartiernas uppgift att ukrainska flyktingar får utbildning i fred, demokrati och hållbar utveckling att tillämpas vid återvändandet och återuppbyggandet .

Utan en hållbar fred är det omöjligt att demokratin får fäste i ett land

Demokratin utvecklas i tre steg

Demokratin efter kriget och under stabilitet när staten och religionen inte är separerade.

Demokratin under parlamentismen när staten och religionen inte är separerade.

Demokratins avvikelse till följd av en lång tids bristfällig tillämpning.

 

Det är natuligt att när kriget är undanröjt kräver folket frihet och välfärd av sina politiska företrädare men majoriteten av befolkningen lägger inte så mycket tid på att åstadkomma detta .

Ja, hur åstadkommer man detta och hur har Sverige lyckats med detta trots bristfällig tillämpning av demokratin under en lång tidsperiod.

Från tre länder i krig till en upplösning av två unioner och fred.

Att reformera en ståndsriksdag till en tvåkammarriksdag och sedan en enkammarriksdag med 349 mandat , att upphäva dödsstraffet, att ge kvinnor rösträtt så att de sedan kunde bilda ett eget parti, FI, , att vi med inavndrarbakgrund fick rösträtt utan kamp , att ha folkomröstning för att avgöra en för folket svår fråga , att fritt kunna bilda en förening eller partiorganisation, att få partistöd eller statsbidrag, att fälla en statsminster eller regering genom misstroendeförklaring, att följa maktdelningsprincipen , statschefen har ingen makt , makten utgår från folket , riksdagen godkänner regeringchefen, domstolarnas självständighet, riksdagen som lagstiftare, till att nyttja yttrandefriheten , att demonstrera och uttrycka sig i tal och skrift , sociala media, pressfrihet, att ha kontrollmakt som KU, JK, JO , revision m.m. Allt detta vilar på fred och demokrati.

Fred och demokrati är frågor som alla flyktingar måste ägna sig åt ,det är detta som ukrainska flyktingar måste prioritera framför allt annat .

Utbilda sig , forska eller arbeta kan de ukrainska flyktingarna göra senare , det är återuppbyggandet av Ukraina som skall prioriteras och att regeringen och EU:s stater kan använda sig av biståndet till detta investeringsprojekt . Fred, demokrati och hållbar utveckling.

För att lyckas med detta krävs det en unik åtgärd nämligen att rätta till den avvikelse som har gjort att demokratin under lång tid har tillämpats bristfälligt. Detta handlar om en viktig grundbult i demokratin, nämligen religionsfrihet.

Det är demokratin som har givit alla trossamfund religionsfrihet , det är därför som demokrati måste införas i alla trossamfund, utan undantag, så att flyktingar har det i åtanke vid återuppbyggandet av sina länder.

Svenska kyrkan tillämpar demokrati i sitt trossamfund genom kyrkoval . I en demokrati finns det inga undantag , alla trossamfund borde därför införa ett liknande val . Detta är å andra sidan opraktiskt och kostsamt . De Nya Svenskarna föreslår därför införande av ett Multireligionvalsystem i stället för kyrkoval. Https://multireligionvalsystem.ml.

Brister i demokratin avhjälps genom att ersätta kyrkovalet med ett multireligionvalsystem. För de länder i EU som saknar kyrkoval införs direkt ett Multireligionvalsystem som komplement till demokratin. Andra länder som redan har kyrkoval övergår till ett Multireligionvalsystem.

I kykovalet deltar alla riksdagspartier men inte alla medlemmar är röstberättigade och har rösträtt i det valet.

I kyrkovalet har de ungdomar som har fyllt 16 år röstträtt och har därmed möjlighet att praktisera demokrati två år innan de får rösta i allmäna val och även bli delaktiga i demokratin vid EU-valet.

Andra ungdomar som har en annan religion saknar rösträtt och därför får de inte samma möjlighet , jämställdhet.

Investeringsprojekt för flyktingar att tillämpas vid återvändandet och återuppbyggandet

Projektet kan sysselsätta tusentals flyktingar b la i Sverige, det gynnar både flyktingar , deras hemländer och det land som ger flyktingar en meningsfull sysselsätting .

Demokratisering av internet.

Ukrainska folket har faktiskt rätt till sin egen internationella top domän .ua , såsom USA= us, Storbritannien = uk och Sverige =se .

Det kommer att ta lång tid att återställa Ukraina till ett normalt fungerande land med bra miljö . Endast saneringen av de gifter som de krigsförande länderna och vapenförsäljarna har orsakat kräver att miljö och mark-domstolar samarbetar med tribunalen.

Låt ukrainska flyktingar arbeta med sitt eget land ccTLDs-projektet i Sverige och ta av biståndet för att finansiera detta .

 

 

 Demokratisering av Internet kan bidra till fred och bättre ekonomi

 Syftet

  1. att få igång domänen .ua

  2. att internet och domänen ska vara tillgängliga för alla ukrainare , alla ska få möjlighet att skaffa det till ett rimligt pris

  3. Demokratisering av Internet

  4. att ungdomarna blir mer engagerade och därigenom avhåller sig från våld och det slutliga resultatet blir fred.

  5. Utnyttja Internet i valet

  6. att skapa arbetstillfällen, en bra investering som stärker den ukrainska ekonomin och en grön  infrastruktur

  7. Sysselsätta många ukrainska flyktingar vilket gynnar också svensk ekonomi

  8. Detta begränsar de icke demokratiska dominerande utländska Internetbolagen

 Mot denna bakgrund och med analys av problemen och syftet kom vi fram till följande lösningar.

 På samma sätt som Sverige driver andras domän som .nu vill andra också kunna driva den ukrainska domänen utifrån, nämligen från Sverige. I Sverige finns bra förutsättningar för att utveckla det ukrainska internet medan andra arbetar inifrån Ukraina. Alla arbetar samtidigt.

Genom att få del av det bistånd som är öronmärkt till återuppbyggnad av den ukrainska infrastrukturen, demokratin m.m kan ukrainska flyktingar driva projektet, naturligtvis i samarbete med svensk expertis på dessa områden.

Ukrainska ccTLDs är nämligen viktigare än själva flaggan.

Med förhoppning om att fredsförhandlingarna kommer att lyckas.

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten


Migrationsverket borde upphäva alla utvisningsbeslut av samtliga flyktingar tills de ukrainska flyktingarnas fall är avgjorda!

Svik därför inte människor, oavsett religion, som är på flykt från krig !

EU- direktivet tolkas som om att EU också har ingått separata avtal med flera diktatorer om att EU- länderna inte ska ta emot flyktingar från deras länder och därför uppstod en flyktingkatastrof 2015.

Om EU- direktivet omfattar flyktingar från länder som inte är medlemmar i EU, som Ukraina , borde alla flyktingar oavsett vilken religion de än tillhör eller vilket land de har flytt ifrån också omfattas av det direktivet .

När De Nya Svenskarna och andra kom som flyktingar från krig, diktatorer, kränkning av MR och förtryck flydde de bl a hit till Sverige. Det är greker, finländare, norrmän , danskar , kurder, syrianer , araber , afrikaner , asiater , latinamerikaner och även krigsvägrande amerikaner som inte har återvänt till sina länder och ukrainarna utgör inget undantag .

Att återställa Ukraina tar mycket lång tid och ,ukrainarna hinner bli integrerade i bl a Sverige, deras barn går i svenska skolor , de äldre hinner bli pensionärer och handikappade behöver stöd och hjälp. Andra kommer att gifta sig med svenskar och skaffa barn, andra kvinnor med barn kan föda ytterligare barn som blir faderlösa andra kan bli politiker.

Ukrainiska flyktingar vill inte återvända till ett land med förgiftad miljö som vatten och luft.

Trots detta har politiken, demokratin och freden inte utvecklats men vi får hoppas att de ukrainska flyktingarna kan bidra till att så sker.

Krigsmakterna , Ryssland, NATO och EU använder avancerade vapen i kriget i Ukraina och detta orsakar en miljöförgiftning på mark, luft och skog som inte går att sanera. Det gäller gift från utsläpp från stridsvagnar, olja och flyganfall ,

När en efterlängtad svensk kvinnlig statsminister sitter i en stridsvagn som tidigare två kvinnor från KD har gjort i Israel medan den f d svenske statsministern Göran Persson talade i sin regeringsförklaring som slutade med Sven-Erik Liedmans text om solidaritet.

                                                               --------------------

Svensk flyktingpolitik skall präglas av humanitet och rättvisa. Asylrätten värnas och
hänsyn till barnens väl sätts i första rummet. En ökad internationell samverkan kring
flyktingproblemen i världen eftersträvas.

Vår utrikespolitik präglas av solidaritet, samarbete och ett aktivt engagemang. Den
inger respekt och förtroende i vår omvärld.
Sveriges militära alliansfrihet, syftande till att vi skall kunna vara neutrala i händelse av
krig i vårt närområde, består. Den militära alliansfriheten kombineras med ett aktivt
ansvarstagande för en fredlig utveckling i vår omvärld. Därmed värnar vi vårt eget
lands frihet och oberoende, samtidigt som vi bidrar till minskade spänningar och risker.
Ett nytt energisystem skall utvecklas. Avvecklingen av kärnkraften bör inledas under
mandatperioden och därefter fortsätta i jämn takt

Nazistiska och rasistiska yttringar skall bekämpas varhelst de förekommer. Kampen
mot brottslighet med rasistiska förtecken stärks. Åtgärder kommer att föreslås för att
motverka spridningen av rasistiska åsikter. Det krävs att var och en tar ansvar för ett
samhälle där alla människor kan känna trygghet och tillhörighet, oavsett etnisk, religiös
eller kulturell bakgrund.

Tillsammans skall vi göra Sverige till en nation som möter nästa årtusende som ett
föregångsland. Gemensamt kan vi nå våra bästa drömmars Sverige.

                                                   ------------------

 

 

 

Men våld och mord i svenska skolor, vid sidan av skottlossning, i olika delar av landet pågår medan statsministern sitter i en stridsvagn .

Både statsministern och utrikesministern borde läsa Göran Perssons regreringsförklaring som ovan förkortats.

Att talmannen tar initiativ till att bilda en samlingsregering eller utlyser ett extraval annars förlorar Sverige kontrollen och hamnar i direkt krig .

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten


Från den svenska flyktingpolitiska historien

Om Sverige nu styrs av högerfalangen inom Socialdemokratin med stöd av de borgerliga partierna utan oppostion och utan att bilda samlingsregering då ser det ut som om de tillsammans tillämpar apartheid i flyktingploitiken .

Solidaritet med flyktingar då och nu

Folkomröstningen om flyktingmottagande i Sjöbo kommun 1988

Den folkomröstningen hölls i samband med riksdagsvalet i Sverige den 18 september 1988 och motståndarna till flyktingmottagning vann med 64,5 %.

Sjöbo folkomröstning mot mottagandet av flyktingar var en solidarisk aktion mot flyktingar. Senare passade den s k lasermanen som är av tysk härkomst med namnet Wolfgang Alexander Zaugg på att bli en svensk mördare och bankrånare . Han sköt elva invandrare vid olika attentat i Stockholm och Uppsala

Detta hände efter attentatet mot Olof Palme . Hade Palme inte mördats hade flyktingpolitiken kunnat utvecklas och många konflikter kunnat lösas .

 

Valet sep 2022 kan vara slutet på överenskommelser som demokratins ersättare !

Nu inbillar sig riksdagspartierna att de kan bilda regering efter valet sep 2022 och välja en statsminister som kan ansöka om NATO- medlemskap utan folkomröstning. NATO som skulle ha avvecklats i och med med avvecklingen av Warszawapakten.

Ukrainarna måste också inse att om den syriske diktatorn har krigat i 11 år kan den ryske diktatorn kriga tre gånger så lång tid som den syriske.

Reinfedt tillämpade en poitiv hämnddemokrati genom att rikta sin talan till svenska folket genom att öppna sina hjärtan för flyktingar i motsats till hans efterträdare som tillsammans med regeringen kör en negativ hämnddemokrati .

Att bli av med alla vapen , kärnvapen som biologiska och kemiska vapen samt s k smarta bomber att användas i ett stort krig vilket inkluderar VLS måste bli en valfråga och medborgarnas ansvar för fred.

Vapen och pengar som skickas från EU till Ukraina kan hamna hos högerextremister .

Har man inte tillgång till vapen kan man inte kriga , förstöra miljön , luften, marken, infratrukturen och ej heller kan man döda. Folkets ansvar är att begränsa skada och lidande.

Vartenda skott skall räknas och betalas skatt för !

Hade Alfred Nobel haft kännedom om att Norge skulle bli medlem i militäralliansen NATO hade han inte valt Norge i sitt testamente att dela ut fredspriset i hans namn. Han sade nämligen i sitt testamente att Norge är fredligare än Sverige och att det därför är mer lämpligt att det är Norge som delar ut fredspriset i stället för Sverige.

Därför måste fred och demokrati bli valfrågor då det kommer att bli ännu svårare att bilda regering och välja en lämplig statsminister.

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten

 

 


Palmes svar var att han arbetade för fred !

Därför skall Sverige hålla sig till vetenskap, forskning, klimat och utveckling av demokratin.

Låt ungdomarna fortsätta sin utbildning och avbryt den inte , återinför inte värnplikten .

Sverige är det enda land i världen som delar ut Nobelpris, fem stycken . Här samlas den 10 dec varje år hela världen , Sverige måste kunna tala till omvärlden och inte omvänt.

Låt oss göra en djupdykning i ämnet .

Frågan är

- Hur många människor skall Ukrainas president offra för att försvara sitt land och vilka ukrainare är det som är beredda att offra sina liv, han själv ?

- Hur mycket av Ukrainas infrastruktur avser presidenten att förstöra för att försvara sitt land .

- Vilka är de som skall återställa Ukraina efter kriget och vem skall sanera marken och luften m.m som förstörts under kriget?

  • Har Ukrainarna följt kriget i Syrien, vilka lektioner fick de?

  • Ryssland sitter kvar i FN:s säkerhetsråd, har vetorätt och inga diplomatiska förbindelser har brutits med dem. Ryssland förfogar över kärnvapen som egentligen är förbjudna att inneha , sprida eller använda och det gäller alla länder . Varken NATO eller kärnvapen skall existera.

NATO skulle ha försvunnit i och med att Warszawapakten upplöstes .

I händelse av att den svenska regeringen, som saknar mandat och inte har någon opposition , och riksdagspartierna tjatar om medlemskap i NATO och mera pengar till försvaret får följande skatter införas utan undantag.

  1. Fastighetskatt

  2. Förmögenhetskatt

  3. Hundskatt * handikappade undantas från den skatten

  4. Flygskatt

  5. Båtskatt

  6. Skatt på vartenda skott och patron som avfyras av både jägare, militär och andra

  7. Solpaneler på alla hyresfastigheter monteras av fastighetsägre/hyresvärdar och alla hyresvärdar skall se till att namnskyltarna vid ingången till varje fastighet stämmer med lägenhets numren för att undvika att olika namn blandas ihop vid utdelning av post.

  8. Punkt 7 tillämpas skyndsamt oberoende av kraven på nedrustning av försvaret.

  9. Massmedia borde förbättra sina nyhetssändningar och granska fakta i stället för att fungera som forum för insamling till att hetsa för krig och krigsföring med de från massmedia insamlade pengarna som kan gå till att skaffa vapen. De som åker till Ukraina för att kriga borde ställas till svars om de kommer tillbaka levande. Ukrainska myndigheten har infört reseförbud för män och det är därför det bara är barn och kvinnor som har kommit som flyktingar . Sverige kan bidra med endast mat, kläder, medicin och andra förnödenheter.

Falsk solidaritet innebär att ett parti eller land skiljer mellan flyktingar , de som tas emot med stora kampanjer och andra flyktingar som totalt har glömts bort vilket strider mot flyktingkoventionen och principen att alla människor är födda fria och har lika värde och rättigheter.

Frågan är huruvida bojkotten av Ryssland påminner oss om Arabförbundets bojkott av Egypten och morden på två av Nobels fredspristagare.

Vad händer om Putin gå samma öde till mötes som Saddat ?

Argumentet att varje land har en legtim rätt att förhandla för sin sak.

Den 19 nov 1977 på Camp David ingicks en historisk överenskommelse känd under namnet Camp-Davidavtalet . Det träffades mellan Israel och Egypten och undertecknades av dåvarande presidenten Anwar Saddat och premiärminister Manhim Begin i närvaro av dåvarande amerikanske presidenten Clinton.

Arabförbundet beslutade vid ett toppmöte att bojkotta Egypten , utesluta landet från Arabförbundet och flytta förbundet från Egypten. Påminn om att flytta FN från USA och upphäva vetorätten till följd av Vietnamkriget och Irakkriget .Hur som helst ytterligare ett toppmöte ägde rum i Bagdad och där beslutades om att bojkotta Israel . De menade att en sådan överenskommelse ledde till den israeliska dominansen och möjliggörandet av kontroll av Palestina. Efter några år bröt de flesta länderna mot bojkotten av Israel och ingick överenskommelse med Israel, miltärt som ekonomiskt.

Både Israels premiärminister Menachem Begin och Egyptens president Anwar Saddat fick Nobels fredspris . Båda fredspristagarna mördades av sina egna landsmän.

Olof Palme vann valet 1985 och fortsatte med att uppmana världen att fördöma amerikanernas deltagande i Vietnamkriget. Deltagandet vid den algeriska befrielsedagen 1962 irriterade Frankike och broderpartiet den franska socialdemokratin . Han medlade i kriget mellan Irak-Iran och medverkat till att Nelson Mandela blev fri. Nu skulle han gå in i ytterligare ett farligt politisk äventyr som inte någon annan vågade , nämligen utmana Israel genom att bjuda in den palestinske ledaren Yasser Arafat till Stockholm.

Den svenska oppositinen som leddes av Ulf Adelsohn utnyttjade ubåtskränkningen av de den ryska u-båten vilket gjorde att en handfull militärer deklarerade att Olof Palme var svag mot ryssarna och att de saknade förtroende för honom som politiker .

Palme svarade att han arbetade för fred !

Kristen demokratisk samling, numera KD startade en kampanj att slå ihop C och KD i ett parti och på det sättet få mandat i riksdagen vilket de lyckades med .

När Palme var på väg in i 1985 års valrörelse var han medveten om resultatet av vad Camp-David avtalet hade lett till, två ledare blev mördade och nu gick han in i ytterligare ett äventyr med att ta itu med oljan som är farlig för miljö och hälsa på samma sätt som kärnkraft.

Efter mindre än 5 månader kl 23:21 den 28 feb 1986 mördades Olof Palme vid 59 års ålder.

Det är bara Clinton som lever kvar som kan bevittna den epoken.

 

Svensk massmedia borde i stället för pengainsamling ha möjlighet att ställa frågor till både Ulf Adelsohn och Clinton medan de ännu lever så att politikerna vågar gå in i politiska äventyr utan våld så att inte politikerna bli mördade för sitt arbete som de har mandat för .

Krig utgör ett hot mot miljö och mänskligheten

 


Grattis all världens kvinnor på den internationella kvinnodagen 2022

Krig utgör ett hot mot miljö och mänskligheten


Skälen som talar mot att Sverige och Finland ingår i militärpakten NATO

NATO skulle ha upplösts när Warszawapakten upplöstes och därför fick Gorbatjov Nobels fredspris 1990 .

Om Finland och Sverige blir medlemmar i militärpakten NATO så saknar världen två neutrala länder som kan medla för fred .

Förtroendet för Finland som medlare kan ta skada.

Finländarna borde komma ihåg att Martti Ahtisaari år 2008 tilldelades Nobels fredspris för sitt arbete som FN:s chefsförhandlare om Kosovos självständighet och för sina insatser för att lösa internationella konflikter. Finland kan förlora denna roll som medlare.

 

Norge, Danmark och Finland var involverade i krig , danskar, finländare och norrmän sökte skydd b la i Sverige . Dessa flyktinggenerationer skulle ha förebyggt fred, utvecklat demokratin mot en hållbar utveckling.

Norge, Danmark och Finland står i beroendeställning till USA p g a den s k Marshallhjälpen ,ett ekonomiskt bidrag till att återuppbygga Europa efter andra världskriget. Vi antar att i gengäld fick Marshall Nobels fredspris år 1953 .

Danmark och Norge är redan med i militärpakten, NATO.

Norge är inte med i EU vilket är anmärkningsvärt med tanke på att landet delar ut Nobels fredspris och borde vara neutralt.

De Nya svenskarna menar att det är bäst för Norge att ansöka om medlemskap i EU samtidigt som de lämnar NATO .

Sverige överger neutraliteten som tidigare generationer kämpat för .

Sverige har inte varit i något krig och riksdagen kan avsätta regeringen.

Sverige var det första land i världen som gav flyktingar rösträtt 1976 till kommun och landsting.

Dag Hammarskjöld som FN:s generalsekreterare fick Nobels fredspris 1961 .

Den nuvarande S-regeringen är tillfällig , saknar opposition och är icke behörig att fatta sådana viktiga beslut varken om NATO eller att lämna EU utan folkomröstning . Vid kris bildas en samlingsregering . Den nuvarande svenska regeringen har ingen opposition .

Finland är republik och presidenten har vetorätt vilket gör att presidenten har extra makt .

20 av EU:s stater som är medlemmar i NATO ingick tidigare i Sovjetunionen och Jugoslavien innan upplösningen . Detta har lett bl a till;

  • Diskriminering av flyktingar

  • EU tog emot Ukrainas ansökan om medlemskap i EU utan folkomröstning , ett demokratiskt haveri. En diktatorisk handling.

  • EU uppmanar till krig genom att både hissa flaggor , omlinda sig med flaggor och skicka vapen. Vi vill inte ha krigsgalna i EU-parlamentet. EU skall var ett fredligt projekt

De 20 i EU får välja mellan EU eller NATO alternativt betala full EU- avgift som Sverige gör. I annat fall skall EU upplösas.

Ryssland, Ukraina, NATO och EU motarbetar klimatmålet.

 

 

 

Krig utgör ett hot mot miljö och mänskligheten

 

Vapen till Ukraina, diskriminering av flyktingar och övergivande av neutralitetspolitiken är sak för KU

Riksdagens och regeringens hantering av kriget i Ukraina.

Det som EU säger till b la Iran och Saudiarabien är att en palestinsk sak är deras sak och deras budskap är att de ska skicka vapen och utrustning till palestinierna.

 Under vinterkriget sade svenskarna att Finlands sak är vår sak , nu säger svenskarna att ukrainarnas sak är vår sak och araberna kan likaså säga att palestiniernas sak är deras sak.

Den nuvarande svenska regeringen är provisorisk , den ska regera till sep 2022, Regeringen är därför icke behörig att överge den svenska neutralitetspolitiken efter impulsivitet. Riksdagen och partiledarna är lika impulsiva då de stöder ovanstående ställningstagande.

Att överge neutralitetspolitiken kräver dels en samlingsregering och sedan en folkomröstning gällande eventuellt medlemskap i NATO . Vi ska inte ha impulsiva ledare som styr !

Vi ska inte ha ett EU som diskriminerar vissa flyktingar ej heller de som ger stöd till en sådan diskriminering. Om EU inte behandlar alla flyktingar rättvist ska EU upplösas på samma sätt som NATO.

Socialdemokraterna under Tage Erlandes tid deklarerade vid en presskonferens att det hotade den svenska neutraliteten att ha högerpartiledaren Hjalmarsson ingående i FN:s delegation. Han betonade att Högerpartiet inte fick vara med så länge S satt vid makten.

Det svenska folkets representanter i FN är där för att representera svenska folket och inte regeringen och består av två stycken från varje riksdagsparti..

Olof Palme befann sig 1970 i en valrörelse som nu Magdalena Andersson i samma parti gör.

Trots den amerikanska kritiken av Olof Palme under Vietnamkriget och att de motsatte sig Sveriges diplomatiska representation p g a den svenska regeringens kritik av de amerikanska bombanfallen i Hanoi och trots att representanter för den svenska industrin deklarerade att deras handel drabbades

p g a av Sveriges kritik mot USA och mottagande av vietnamesiska flyktingar , gav dessa arbete och tillfälle till studier.

Trots detta reste Palme till USA och Sovjet samtidigt som han tog initiativ till Stockholmskonferensen 1972 som var FN:s första miljökonferens och den hölls 5–16 juni 1972 i Stockholm.

Den nuvarande tillfälliga socialdemokratiska regeringen bidrar till miljöförstörelse och dessutom har miljörörelsen tystnat. Ingen rapportering om miljön eller klimatet.

 I kris bildas en samlingsregering fast utan SD och KD . För att ansluta sig till militärpakten NATO krävs en folkomröstning. EU:s medlemsstater får välja mellan EU eller NATO, annars ska EU upplösas.

 
 Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten

RSS 2.0