Vår uppgift som röstberättigade är att rädda den svenska demokratin genom att skjuta upp valet och

Vår uppgift som röstberättigade är att rädda den svenska demokratin genom att skjuta upp valet och att en samlingsregering bildas .

r uppgift som röstberättigade är inte heller att med svenska skattebetalares pengar finansiera kriget i Ukraina , döda människor och förstöra miljön genom att skicka vapen och pengar !

Detta utgör en handling som strider motlagen om kriminalisering av ekocid , ekocidlag

och att EU:s medlemsländer, b la den svenska regeringen, arbetar för att ekocid läggs till i Romstadgan. Ekocidlagen.

Enligt definition är det att erkänna att människan har ett moraliskt ansvar för att bevara naturvärden.

r uppgift som röstberättigade äratt rädda den svenska alliansfriheten så att Sverige kan fortsätta spela en viktig internationell roll både vad gäller konfliktlösning, motstånd till kärnvapen , klimatet och solidariteten.

r uppgift som röstberättigade äratt förhindra att en svag regering som saknar verkligt mandat får genomföra en så stor förändring som att upphäva den svenskaalliansfriheten och att underkasta sig diktatorer i frånvaro av opposition.

r uppgift som  röstberättigade är  att förhindra att resurser flyttas från EU till att finansiera Natos  krigsföring detta med anledning av att   majoriteten av EU:s medlemstater även är  medlemmar i Nato. EU = Nato

 

Eftersom ansökan om Natomedlemskap skapat flera problem än det löst , och att det skett mot svenska folkets

vilja d v s utan folkomröstnning och på ett diktatorisktsätt .

Under mandatperioden 2014 och 2018 misslyckades talmannen med att bilda en stabil regering , Sverige styrdes genom två överenskommelser , D-Ö och J-Ö och i med detta upphörde oppositionen att fungera och det bildades svaga regeringar .

Varför ska man ha demokratiminister, organisationen IDEA ,International Institute for Democracy and Electoral Assistance och andra som arbetar med demokrati utan några framsteg.

Röstberättigade vet att efter valet sep 2022 kommer det att bli än mer komplicerat att bilda regering ochdärför rekommenderas att talmannen tar initiativ till att bilda en samlingsregering och att skjuta upp valet i syfte att rädda demokratin, d v s inget val ska äga rum den 11 sep 2022.

Valprognoserna visar att L har fått tillbaka sin väljare som under Sabunisledarskap lämnade L och hamnade hos SD .L:s nya partiordförande Johan Pehrson har samma linje som Sabuni vad gäller SD.

 

 

 

Frågan är hur mycket har Liberalena ägnat sig åt demokratin. Har de inte uppckt sambandet så att diskriminering inom partiet kan uteslutas.

Om den tidigare S-regeringens eftergift ledde till att  två egyptiska flyktingar transporterades i hemlighet av ett Natoland tillbaka till  en diktator innan Sverige ansökte om Natomedlemskap ,   kan detta nu ske  öppet  när S- regeringen ansökt om medlemskap i  militäralliansen Nato med stöd av den tysta oppositionen. . 
Nu när den svaga S-regeringen som saknar opposition med fria händer ingick ett  hemligt avtal och en hemlig överenskommelse har man övergett neutralitetspolitiken och hamnat i knät på Nato   .
S skickar vapen, pengar och tillåter svenska medborgare att åka och kriga vid Ukrainas sida, struntar i demokratin och folkomröstning vad gäller medlemskap i Nato.
För att skydda demokratin kommer  De Nya Svenskarna  att arbeta för en samlingsregring med uteslutande av KD och SD så  att Sverige styrs med begränsat mandat under en begränsad period. 
Det är detta som avgör om Sverige återgår till valet beroendepå hur mycket denna samlingsregeringkan ha genomfört och hur demokratin har utvecklats och att kriget upphör så att varken vapen eller pengar skickas till kriget

Krig utgör ett hot mot miljön och  mänskligheten

Europaparlamentet borde avsätta EU- kommissionen innan EU-valet genom att yrka på en misstroendeförklaring !

EU kommissionenkan ha splittratEuropaparlamentet genom att EU-medlemstaterna aktivt utnyttjar ett extremt verktyg nämligen en negativ hämnddemokrati. EU har inte visat att de har begränsat skadan utan den har blivit värre och mer omfattande , krigen förlängs , , , fattigdomen ökar , flyktingar diskrimineras , barn svälter dödande och milöförstörelse . Dessutom skedde detta under pandemi och en enorm hetta.

Kan EU -medlemstaterna bli skyldiga till penningtvättbrott genom att skicka pengar till ett land i krig samt uppmana folket och organisationer att swisha pengar dit ?

Varifrån kommer dessa pengar, är det skattebetalarnas pengar?

Vad är syftet med EU, bidra till fred eller hetsa upp för krig ?

Saknar EU handlingskraftiga politiker som kan medla i konflikter ?

Varför prioriterar EU ett land som befinner sig krig som EU -kandidat medan man avslagit ett annat land som inte befinner sig i krig ?

Hur kommer det sig att EU stater tillåter att flyktingar slussas till b la Ruwenda.

Syftet med FN:s utvecklingsprogram äratt arbeta för att hitta lokala lösningar för att stärka demokratin, minska fattigdomen, förebygga och lösa konflikter samt arbeta mot miljöförstöring och spridning av hiv och aids. UNDP arbetar också för att främja kvinnors ställning och stärka respekten för mänskliga rättigheter, av vilken anledning följer Ruwanda FN:s utvecklingsprogram och är det lämpat för att ta emot flyktigar ?

Hur mycket har EU uppnått av klimatmålet och vilka framsteg har man lyckats göra inom det området.

 

Vilka framsteg har EU:s medlemstater gjort inom demokratin och varför har inte folkomröstning inte ägt rum i dessa stater vid när det gäller deras ansökningar om t ex medlemskap i EU och Nato. Detta med tanke på att IDEA ligger i hjärtat av Stockholm och där många länder arbetar med demokratisk utveckling .

Svaga regeringar, svårt att bilda regering och svårt att väla en statsminter, dålig massmedial bevakning av b la svenska valet vilket ska äga rum om knappt tre månader medan man rapporterar kontinuerligt om andra länders val och koncentrerar sig på rysk-ukrainska kriget samtidigt som nästan ingen rapportering sker om andra krig och elände.

Hur kommer det sig att Ryssland fortfarande sitter i säkerhetsrådet och har vetorätt ?

Om inte EU kan besvara ovanstående frågor på ett betryggande sätt innan och under EU:s valrörelse måste Europarlamentet som representerar EU:s medborgare avsätta EU- kommissionen genom att yrka på misstroendeförklaring ! b la att Sverige lämnar EU , ansöka om Swexit.

 

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten

 

 


Norge , Sverige och Finland i tur och ordning ge första hjälpen för att återuppliva det redan döda Nato .

 

Nato skulle ha upplösts i och med att den militära alliansen Warsawapakten upplöstes, det var därför Gorbatjov fick Nobels fredspris av Norge . Sverige ,

 

 

 

Sverige och Norge kan förlora rättigheten att dela ut samtliga nobelpris p g a att dehar brutit mot de grundläggande principerna i Nobels testamente och därför måste utdelningen av Nobelpriserna delegeras till ett neutralt land. 

Nobelpriset börja likna Orteig-priset !

Det är inte rimligt heller att ett Natoland som Norge delar ut Nobels fredspris 

då de anser att landet gör mer nytta inom militäralliansen Nato än vad de skulle göra om de vore medlemmar i EU.

------------------

Öfver hela min återstående realiserbara förmögenhet förfogas på följande sätt: kapitalet, af utredningsmännen realiserade till säkra värdepapper, skall utgöra en fond, hvars ränta årligen utdelas som prisbelöning åt dem, som under det förlupne året hafva gjort menskligheten den största nytta

-------------------

Alfred Nobels avsikt måste ha varit att både den som delar ut priset och den som får det skall göra den största nytta för mänskligheten .Nobel ansåg att Norge är fredligare än Sverige och lämpligt att dela ut fredspriset.

Genom att de båda länderna Sverige och Norge arbetar aktivt för den den militära alliansen Nato genom att dels skicka vapen, ammunition och pengar som finansierar kriget i Ukraina , samt tillåter att medborgare deltar som frivillliga i kriget . Sverige har öppet mot folkets vilja delklarerat att de har övergivet neutraliteten och ansökt om medlemskap i den militära alliansen Nato . Sverige och Norge har icke följt vad som står i Nobels testamente vilket gör att de riskerar att flera Nobelpriskandidater kommer att motsäga sig mottagandet .. 

Inom EU har Sverige som EU-medlem  även medverkat till att FN:s flyktingkonvention tillämpas på det sättet att EU skiljer på sitt mottagande mellan flyktingar så att de som kommer från Mellanöstern och Afrika missgynnas medan de flyktingar som kommer från ett kristet land som Ukraina gynnas . 

Den socialdemokratiska regeringen är svag , saknar mandat att ingå en sådan förändring i den svenska utrikespolitiken som att upphäva neutralitetspolitiken på samma sätt som KD som ett litet parti ensidigt upphävde D-överenskommelsen. Regeringen saknar opposition vilket möjliggjort att genom odemokratiska metoder envist ansöka om medlemskap i militäralliansen Nato . Regeringen tillsammans med den splittrade högern har åsamkat demokratin en stor skada genom att svenska folket inte har fått avgöra frågan genom folkomröstning , en demokratisk skandal .

Nato skulle ha upplösts i och med att den militära alliansen Warsawapakten upplöstes, det var därför Gorbatjov fick Nobels fredspris av Norge . Sverige , Norge och Finland arbetar för att återuppliva det redan döda Nato.

Hur kommer det sig då att den socialdemokratiska regeringen genom en negativ hämnddemokrati ingick en hemlig överenskommelse med en enda riksdagsledamot av 349 så att Sverige som en demokratisk rättstat vände sig till en diktator i syfte att få liv i den 1991 dödförklarade militäralliansen Nato.

EU, Nato , Ryssland och Ukraina är med sin krigförimg solidasriskt ansvariga för att ha förorenat luft, natur, vatten, skog och djur och att fattiga människor har blivit ännu fattigare .och satt länder i skuld. De har även , ökat på arbetslösheten och ytterligare en flyktingkatastrof och motarbetat klimatmålet .och  ökat kärnvapenhotet

Vad är det för nytta Sverige och Norge bidragit med för mänsklighetet om vi utgår från Nobels önskemål.: hafva gjort menskligheten den största nytta

I regeringsförklaringen den 3‪0 november 2021‬ inledde statsminister Magdalena Andersson sitt anförande med samma retorik som i förra veckans partiledardebatt

Herr talman,‬

Sverige ska framåt, steg för steg, reform för reform. 

- Regeringen gör tvärtom, Sverige går två steg bakåt och ett steg framåt och det ledde till att hon tre månader innan valet hotade med att avgå, alltså en regeringskris .

Magdalena Andersson fortsätter,att på samma bergfasta demokratiska grund ska Sverige stå under de kommande 100 åren..

-Regeringen gör tvärtom och överger den Svenska neutralitetspolitiken utan att lyssna till svenska folket genom en folkomröstning om medlemskap i Nato.

Dessutom, den ena socialdemokraten efter den andra som varit emot Sveriges medlemskap i Nato har plötsligt ändrat sig. Från nuvarande statsminister Magdalena Andersson , f d statsminister Stefan Löfven, utrikesminister Ann Linde, försvarsminister Hultqvist, Mona Sahlin, Shakrabi, Jan Eliasson, m fl . Frågan är, kan väljarna lita på socialdemokratin ?

Fram till november i år, fortsatte statsminstern , har 290 skjutningar ägt rum i landet. De har kostat‬ ‪42 människor livet. Många av dem var unga pojkar, hon skall vända på varje sten för att minska segregationen och‬

bekämpa den hänsynslösa brottslighet som idag hotar hela‬ 

samhällsgemenskapen.‬. 

- Inte en enda sten har hon lyckats vånda på. Hon t o m tvingas av högern att avsätta sin justitieminister vilket hon antydde i partiledardebatten den 5:e juni 2022 alltså dagen innan Sveriges nationaldag.

För det andra: Att driva på den gröna industriella revolutionen med‬

investeringar i hela landet. Så minskas utsläppen och så hamnar framtidens‬

jobb i Sverige. ’Ä‬ven här gör hon tvärtom statsar på krig och miljöförstöring , skickar vapen till krigsområdet och pengar som finansierar kriget men som orsakat att handeln med med omvärlden stoppats och att barn svälter . 

Regeringenn har träffat ett separat hemligt s k kurdavtal med en riksdagspolitisk vilde som kan fälla hennes regering det är en demokratisk skandal.

Genom en negativ hämnddemokrati har Sverige som ett demokratiskt land vänt sig till en diktator i syfte att generera ett medlemskap i Nato. 

Regeringen är överens med oppositionen vilket har gjort att Sverige praktiskt taget saknar opposition vilket också är ett hårt slag mot demokratin.

Kan det vara så att det är fackföreningspamparnas, med f d facklige ledaren S. Löfven, verk att Sveriges  ansökan om medlemskap I Nato startade och att han planerade detta innan han överlämnade stafettpinnen till M Andersson så att hon kunde fortsätta med detta. Löfven var en av dessa som ändrade sig och sa ja till Sveriges Natomedlemskap .

Eftersom nästan alla EU:s medlemstater är medlemmar i militäralliansenNato , betraktas hela EU som en språkrör för Nato vilket kan leda till att öka kärnvapenhotet och att valrörelsen bara handlar om Nato och Swexit d v s att Sverige lämnar EU.

Om inte S och M får nya partiledare kommer bådae M Andersson och U Kristerson genom misstroendeförklaringar avsätta varandra .

Om inte nuvarande talmannen tar initiativ till att bilda en samlingsregering som fungerar under en begränsad period med ett konkret mandat och sedan låta väljarna gå till valet hamnar Sverige återigen i en svår kris . i det fallet att valet sep 2022 skjuts upp till nästa år eller slås ihop med EU-valet.

Krig utgår ett hot mot miljö och mänsklighet


RSS 2.0