How to pay for the war

Mr. Obama, tear down this wall !

 Den svenske kungen Gustav III var det första statsöverhuvud i världen som erkände USA som en självständig stat redan år 1777 . Den 4 juli 1776 blev George Washington USA:s förstepresident . Gustav III skrev följande om den amerikanska revolutionen:

Det är ett så intressant skådespel att se en stat som skapar sig själv, att jag – om jag nu inte var den jag är – skulle bege mig till Amerika för att på nära håll följa alla faser i denna nya republiks tillkomst. – Detta är kanske Amerikas århundrade. Den nya republiken, som knappast har en bättre sammansatt befolkning än Rom hade till att börja med, kanske en dag kommer att utnyttja Europa, på samma sätt som Europa i två sekler har utnyttjat Amerika. Hur som helst kan jag inte låta bli att beundra deras mod och livligt gilla deras djärv.

 Redan i 27 maj 1782 utfärdade Gustav III det judiska reglementet som gav judarna rätt att idka handel och utöva sin religion i Sverige. Gustav III nämnde inte Israel.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Judereglementet#/media/File:Judereglementet_1782.jpg

I juli 1950 beslöt den svenska regeringen att upprätta diplomatiska förbindelser med Israel.

 

Wienkonventionen om diplomatiska förbindelser äri behov av att reformeras. Wienkonventionen om diplomatiska förbindelser från 1961 och konventionen om konsulära förbindelser från 1963.

 

- Diplomatins övergripande syftet är att lösa internationella konflikter på fredlig väg med förebyggande syfte genom att upprätthålla maktbalansen , dialoger och överenskommelser .

 

- EU:s övergripande mål enligt fördraget om Europeiska unionen är att främja freden, unionens värden (såsom frihet, demokrati och jämlikhet) och folkens välfärd. Unionen har som ambition att upprätta ett område med frihet, säkerhet och rättvisa utan inre gränser, en inre marknad med fri rörlighet för varor, personer, tjänster och kapital, en ekonomisk och monetär union med en gemensam valuta samt verka för sina värden runt om i världen, bland annat genom en gemensam utrikes- och säkerhetspolitik.

 

Eu har 28 länder men med dubbla reprasentanter , varför ?

 

I de 28 länderna finns onödigt dubbla represetanter , två ambassadbyggnader , två ambassadörer och dubbla diplomater gånger 28.

Sverige som Eu-medlem har på sitt territorium 27 ambassadbyggnader , 27 ambassadörer och diplomater från EU länderna , samtidigt som Sverige har 27 ambassadbyggnader , 27 ambassadörer och diplomater också på vart och ett av de 27 Eu-ländernas territorium .

Danmark har 27 ambassadbyggnader, 27 ambassadörer och diplomater i EU länderna , Danmark har också ambassadbyggnader , ambassadörer och diplomater i Danmark .

Grekland som Eu-medlem har på sitt territorium 27 ambassadbyggnader, 27 ambassadörer och diplomater från EU länderna , Grekland har också ambassadbyggnad , ambassadör och diplomater i Sverige .

Finland som Eu-medlem har på sitt territorium 27 ambassadbyggnader, 27 ambassadörer och diplomater från EU länderna , Finland har också ambassadbyggnader , ambassadörer och diplomater på de 27 Eu-ländernas respektive territorium .

De diplomatiska, politiska och ekonomiska aktiviteterna sker ändå i Bryssel där representanter från de 28 länderna träffas dagligen.

27 * 28 länder = 756 ambassadbyggnader .

Sverige skramlar , har samlat in 40 miljoner svenska kronor

40 miljoner * 60,000 kr i månad = 667 lägenheter att hyra för flyktingarrna under en månad .

Är det rimligt att 40 miljoner kr bara räcker till att hyra 667 lägenheter under en månad?

 

Fortfarande begåskrigsbrott, folk flyr, ockupation, rasismen ökar, miljöförstöringen ökar, därför ska för varje skott som avfyras betalas miljöavgift.

Effektiv användning av EU:s resurser, minimera byråkratin med koncentration på konfliktlösning särskilt i EU:s områden dock förhoppningsvis utan diktatoriskt styre.

I Sverige , poliser i Göteborg slår larm om att kriminella har tagit över hela bostadsområden i stans förorter. Skottlossningar, hot och våld har blivit vardag.

 

De Nya Svenskarnas åtgärder

- MULTIRELIGIONVAL i stället för kyrkoval, lösa religionskonflikter

- SJÄLVSTYRE i de invndrartäta stadsdelarna, utveckla stadsdelarna

- Investerar i sina länder ccTLDs domain , lösa arbetslösheten bland utrikes födda

 

 

Krig utgör ett hot mot mijön och mänskligheten

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0