Så väljer du rätt politiskt parti

Folkvalda politiker skall inte skapa kaos , sätta upp murar och taggtrådstängsel. Genom att vi väljer rätt parti kan vi byta ut muren och taggtrådstängslet mot fiberbredband så att befolkningen får tillgång till frihet , kommunikation och utveckling, välfärd i Europa .

Innan du ansluter dig till ett politiskt parti eller övergerett bör du överväga följande råd och tips !

De Nya Svenskarna skriver inte uppsats utan lägger tyngdpunkten på orden .

Makten utgår från folket, heter det , vi medborgare måste ställa hårda krav på riksdagsmän , Eu-parlamantiker , statsråd och även kontrollmakten som vi upplever som handlingsförlamad .

Här är anledningen till varför vi måste engagera oss politiskt och välja rätt parti att satsa på .

- Alliansen bestående av ( M,Fp,C och Kd) som egentligen skall agera som oppositionspartier försummar sin roll , i och med Decemberövernskommelsen .

-Regeringenspartierna (S och Mp ) utgör en svag regering och hindras att genomföra sina politiska åtaganden . V fungerar som stödparti till regeringen .

- SD är ett parti som ingen vill samarbeta med .

- Uppgörelsen om flyktingpolitiken ingicks nyligen mellan regeringen och Alliansen, V och SD fick inte vara med . Även om SD får 40 % av väljarna och lyckas med att få ingå i en regering med något parti kommer de att fällas . SD förblir ensamt. Det hjälper inte även om SD öppet ändrar sin politik och ideologi , avstår från diskriminering och främlingsfientilghet . I sådana fall kommer SD att likna Fp, C, KD eller M .

- En del av riksdagsmännen , Eu-politikerna och näringslivet reagerade mycket negativt på den svenska regeringens erkännande av den palestinska staten , vill de inte ha fred ? Näringslivet som består av 60.000 företagare är mycket dåligt på att anställa invandrare .

Varför har rasismen och bränder på olika flyktingförläggningar ökat? (f.n 15 st) och dessutom varför har två mord skett I en skola ?

De informationsblad som SD tryckte i tre olika omgångar , stora affischer i tunnelbanestationerna riktade mot romerna, informationsblad som delas ut utomlands och som uppmanar flyktingar att inte komma till Sverige och ett tredje informationsblad som uppmanar svenska folket att folkomrösta om flyktingar . Vem finansierar detta, statsbidrag, partistöd , skattebetalare ?

I början av 90-talet utsattes flyktingarna för mer än hundra attacker och lasermannen härjade .

Bränder i 15 olika flyktingförläggningar och attentatet mot skolbarn i Kronans skola i Trollhättan måste betraktas som terrorism och de som har begått brotten är terrorister .

Det räcker tydligen inte med att de har ett eget parti, SD med mandat både i riksdagen och Eu-parlamentet, utan de betraktar SD som förolyckat och därför behöver de ta till våld med exempelvis järnrör.

SD som är det åttonde partiet i riksdagen med 50 mandat tjänar var och en 60 000 kr per månad dvs varje SD- kandidat tjänar motsvarande 6 fattigpensionärer , SD har hitintills inte kommit med någonting vettigt under sina två mandatperioder

Ingen med invandrarbakgrund har möjlighet att bli statsministerkanditat , den är öronmärkt för partiledare , vi har ingen partiledare med invandrarbakgrund och därför måste vi arbeta för jämställdhet med tanke på nästa generations invandrare . Man skall inte beröva nästa generation, av båda könen, möjlighet att bli statsminster.

- Målet för FN:s stora klimatmöte i Paris är att vi alla måste jobba i det gemensamma projekt som ska rädda oss från översvämningar och stormar. Freden har ingen plats på deras agenda och de som startade krigen undgår ansvar trots att de har erkänt sina misstag. Samma gäller för hets mot folkgrupp, rasism och grova tjänstefel .

JK, JO och DO betraktas som byråkratiska och handlingsförlamade kontrollmakter.

Den politiken är ohållbar och därför måste vi som medborgare agera annorlunda.

Vi behöver därför ytterligare ett parti i Riksdagen som kan reda ut allt det här och som kan ersätta SD och FI.

Krig utgör ett hot mot mijön och mänskligheten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0