Mot era argument

S samarbete med M I syfte att påverka SD oavsett samarbetsform kan skada oppositionsrörelsen , lokalt samarbetar vissa riksdagspartier med SD . Om politik är det möjligas konst vad har då SD för politisk konst som lockar vissa riksdagspartier till samarbete och därmed kväver oppositionen . SD kan gå samma öde tillmötes som Ny Demokrati.

Anledning till att SD fått en sådan spridning och uppmärksamhet I svensk media beror främst på rädsla för att De Nya Svenskarna som en svensk partiorganisation och som deltar i valet plötsligt kan bli ett stort parti och komma in I riksdagen .

Redan Gustav V tog emot tusentals flyktingar I Hindås trots att Sverige då inte hade samma ekonomiska möjlighet som nu och trots detta hördes inga protester från det svenska folket.

Svenska folket måste på ett demokratiskt och solidariskt sätt markera att det är fel att SD till storlek är lika stort som Fp, C, KD och V tillsammans.

Till er besvikelse kan SD aldrig bilda regering även om de får 45 % av rösterna . Detta beror helt enkelt på att inget parti är berett att samarbeta med SD. SD kan fällas på samma sätt som de själva fällde den röd-gröna budgeten. Ni som har röstat på SD har under två mandatperioder kastat bort era röster. SD har heller inte visat att de har åstadkommit någonting vettigt.

De Nya Svenskarna har kontinuerligt diskuterat även med de invandrare som röstar på SD.

 

Krig utgör ett hot mot mijön och mänskligheten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0