Flaggor med religiösa symboler som vajar över Bryssel och FN visar att religion och politik hör samman !

Att skapa en ny flaggdesign utan religiösa och svårtolkade symboler och som representerar alla oavsett religion samtidigt som vi skiljer religion från politik eller idrott och politik .

 

Svenska staten ska vara separerad från svenska kyrkan men den separationen är fortfarande inte genomförd. För att fullborda en sådan separation krävs det att korset avlägsnas från flaggan. Inte bara i Sverige utan i hela världen . En fredlig flagga som alla medborgare vill hylla och vara stolta över. En ny flaggdesignindustri som kan skapa arbetstillfällen .

Varje lands topdomän, ccTLDs, som ländernas IT-infrastruktur vilar på har löst arbetslöshet inom den branchen där AI skapades så därför måste vi uppmärksamma topdomänen i synnerhet för de länder som fortfarande saknar fungerande topdomän trots svenskt bistånd. Biståndsministerns okunskap om detta problem och att demokratin har havererat trots att Sverige har en demokratiminster och t ex i kyrkovalet där vissa 16-åringar får praktisera demokrati två år innan det allmänna valet medan andra 16-åringar med annan religion än kristendom inte har samma möjlighet och att IDEA ligger i centrala Stockholm. Detta är ett bland flera problem som orsakats genom bildandet av den svaga regering som envist motsätter sig, trots den djupa krisen, bildande av en samlingsregering , utan SD och KD,

En blind politiker kan inte skilja mellan flaggorna inte heller andra som inte kan se vilken flagga som hör till ett specifikt land..

Som tidigare poängterats är att barn på daghem eller förskola har svårt att skilja mellan de nordiska flaggorna som samtliga har kors . Barn till föräldrar med invandrarbakgrund har ännu svårare med detta.

Vi kan icke hjälpa blinda att se men med vår flaggdesign kan vi hälpa dem genom att på varje flagga brodera landets topdomän, ccTLDs som .SE.

Broderingen av .se görs så att tecknen blir upphöjda så att blinda kan känna av och identifiera b la sin egen nations flagga .

Övriga barn får också lära sig alfabetet , bokstäverna och olika färger på nationernas flaggor , t ex en grön punkt som symboliserar hållbar utveckling , bokstäverna , s och e , för Sverige , en svensk flagga och en svensk topdomän tex pysslingen.se/solstralen.

Att EU- medborgarnas skatter överförs till Nato via EU i syfte att hålla Nato vid liv kan vaken lösa några problem eller leda till en hållbar fred utan i stället till en ohållbar politik som motverkar klimatmålet..

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0