Om kommunismen smalt in i socialdemokratin, socialdemokratin hamnade då i Imperialismens knä

Enligt definition imperium kommer från latinet och betyder befallning, myndighet eller herravälde.

Det är rimligt att få balans mellan å ena sidan de som förspråkar NATO- medlemskap som består av en handfull politiker , generalerna och vapenlobbyisterna som passar på under kvinnornas mandat att genomföra sin vilja , å andra sidan de som vill behålla neutraliteten . Denna balans skapas av att få igång en folkomröstning om valet mellan EU d v s Swexit eller NATO.

Om ett förvärvande av NATO- medlemskap sker från EU:s hjärta med hjälp av de nuvarade EU- länderna som är f d medlemmar i Warszawapakten är det rimligt att starta en svensk Swexit.

Tre socialdemokratiska kvinnor , Sverige med Magdalena Andersson som statsminster , Finland med Sanna Marin som statsminister och Danmark med Mette Frederiksen som statsminister.

I en svensk intervju uttalade den norske manlige socialdemokraten -arbeiderpartisten tillika statsminister att Sverige är välkommen med sin ansökan om medlemskap i NATO. Detta tolkas som att det är Norge som driver värvingskampanjen för ett Nato- medlemskap .

Norge som delar ut Nobels fredspris är en aktiv medlem i militärpaktenen NATO , Norge samlade in pengar genom det program som leddes bl a av den norske programledaren Skavlan. Pengar och vapen skickas till krigsområden.

Norge genom sin f d statsminister , numera generalsekreterare för militärpakten NATO som egentligen skulle ha upplösts i och med att Warsawpakten upplöstes och ersättas med FN:s fredbevarande styrkor,

Norge valde miltärpakten NATO framför EU .

Det är dags för den Svenska och Norska Nobelkommittén att reflektera över denna fråga .

Frågan gäller också huruvida det är rättvist att ett land som har fått förtroende att dela ut Nobelpriset hanterar flyktingarna under en flyktingkris under den arabiska våren där många länder var inblandade, i förhållande till ett land som Ukraina.

Kan religionen ha spelat en avgörande roll vid valet att ge skydd till flyktingar ?

Brexit-flyktingar , de britter som lämnade Storbritannien fick sina ansökanden om upphållstillstånd och svenskt medborgarskap hanterade skyndsamt till skillnad från ansökningar från andra flyktingar

Buddisterna prioriteras också vid ansökan , då deras andliga ledare, vilken har fått Nobels fredspris, åker runt och håller föredrag med detta menas att de har en förespråkare som inte muslimerna har samt att många svenska kändisar konverterat till buddismen.

Bibile eller Mattra skall inte tillämpas i stället för FN:s flyktingkonvention !

EU:s insamling till Ukraina gav över 10 miljardar euro , andra länder som utsatts för samma öde eller värre ån det som drabbat Ukraina har inte rönt en sådan uppmärksamhet eller fått ta del av någon liknande insamling . Även här skiljer EU mellan olika religioner så att mänskliga rättigheter klassas efter religion. En sådan insamling som EU nu ägnar sig åt kan äga rum i samband med miljö/naturktastrofer.

Vi vill inte ha ett EU som diskriminerar redan utsatta flyktingar på grund av deras religion .

När demokratin har tillämpats bristfälligt under lång tid, den svaga demokratin och den negativa hämnddemokratin har lett till svaga socialdemokratiska regeringar i de nordiska länder som nämnts ovan . Imperialism och främlingsfientliga partier har därför tagit fart och kriget har ersatt klimatmålet .

Vid EU -valet 1999 hamnade S och Mp i konflikt om alliansfriheten , Mp hotade S med att dra tillbaka stödet till den S-regering som leddes av Göran Persson vilket i sin tur ledde till en minoritetsregering. Mp fick beskedet att den svenska alliansfriheten står fast . Mp och V hade redan tjänstmannaposter i stället för politiska .

Om Sabuni fick sparken på grund av valprognosen kan nästa partiledare fällas på NATO frågan och det gäller även vänstern .

Sverige styrs av en tillfällig regering med en högerfalang inom Socialdemokratin med stöd av de borgerliga partierna utan opposition och utan att bilda en samlingsregering , det är ett demokratihaveri som bidragit till att kriget har eskalerat, miljöförstörelse och att flyktingar diskrimineras.

De Nya Svenskarna fördömer krig, de som finansierar krig med vapen och pengar , miljöförstörelse och diskriminering av flyktingar !

I kris bildar man en samlingsregering !

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0