Mot ert argument , svenska kyrkan är ännu inte separerad från staten

Låt oss utgå från svenska domstolars argument när de fattar ett viktigt beslut eller avkunnar en dom mot enskilda , nämligen s.k presumtion och anta vidare att några svenska politiker som sitter i riksdagen vill lämna svenska kyrkan pga någon eller några av följande anledningar:

Att Sverigedemokraterna, Felix Lindau , Bengt Lindahl , Dick Johansson  sitter i kyrkofullmäktige , de är förtroendevalda kyrkofullmäktige under mandatperioden 2014-2017 och.att genom Svenska kyrkan sprida sitt hat och sin främlingsfientlighet vilket inte är acceptabelt.

Samt att skattemyndigheten fortfarande sköter svenska kyrkans angelägenheter såsom betalningar dvs Skattemyndigheten drar automatiskt från medborgarnas lön i stället för att Svenska kyrkan själv skickar inbetalningskort till sina medlemmar och därmed befriar skattemyndigheten från denna uppgift, Jämför med Radiotjänsts räkningar .Genom att skattemyndigheten befrias från denna uppgift sparas tid och pengar då köerna till Skattemyndigheten och väntetiden är långa.

Skattemyndigheten ska inte agera som Kronofogdemyndighet för Svenska Kyrkan och på det sättet binda folk till Svenska Kyrkan och även göra det svårare för de med andra religioner och som blivit automatiskt tvingade till medlemskap i den svenska kyrkan att lämna densamma .

Krfm vid skuldsanering kan å andra sidan överföra medlemsavgifterna från skattemyndigheten till borgenärerna och tillämpa detta på samma sätt som vid villkoren för försörjningsstöd. Kyrkans medlemskapsavgift , andra samfund, alla föreningar i Sverige inklusiv partiorganisationer som får partistöd beaktas vid ansökan om skuldsanering, då alla har egna medlemsregister och medlemmarna betalar medlemsavgift . Alternativt gör medlemskap avgiftsfria I föreningar inklusive idrottsföreningar då de får föreningsbidrag.

Den reform som presenteras av De Nya Svenskarna är att man ska ersätta kyrkoval med Multireligionval.vilket är nödvändigt att genomföra med början här i Sverige och på detta sätt utveckla detta så att det blir möjligt att tillämpa i övriga nordiska länder. Sytftet är att dels lösa inre och yttre religionskonflikter , öka valdeltagandet med utökad demokrati och dessutom vet man vem som representerar en viss religion och som kan yttra sig om ett visst område. Samtidigt isolerar man fanatiker från att dominera. Det motverkar även rasismen och den hysteri som nu råder i b la Borlänge om byggandet av en moské som religionfriheten ger människor rätt till att bygga.

Multireligionval bidrar till ett lugnare klimat i stadesdelarna. Invandrarriksförbunden , föreningar för de samfunden , kristendom, islam, judendom, buddismen , hinduism m fl som får bidrag får engagera sig och arbeta aktivt för demokrati inom sin religion.

De nyanlända får direkt kunskap om multireligionval vilket bidrar till samförstånd även i flyktingförläggningar.

Donald Trump , SD,, Marine Le Pen Nigel Farage , Geert Wilders m fl får lära sig något vettigt att syssla med .

 

 Krigen utgör ett hot mot miljön & mänskligheten

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0