Talmannen, Per Westerberg , borde avgå

Talmannen, Per Westerberg , borde avgå före den 5 oktober. och utlysa nyval och matematikprofessorn Svante Linusson har fel.

Det är inte fel i det svenska valsystemet , Sverige har det bästa valsystemet med fasta och utjämningsmandat 310+39 decimalerna av divisionen med 3, 5 , 7 osv.T o m engelsmännen

kom till Sverige för att lära sig om det svenska valsystemet.

Felet, enligt De Nya Svenskarna , är att Sverige saknar en lag som reglerar politiska organisationer och dess stadgar, att dessa ska uppfylla kraven för demokrati , förmögenhet, hoppande mellan olika partier under mandatperioden, olika skandaler, valfusk m m.

Talmannen, Per Westerberg hade bråttom med att ta emot SD i Riksdagen , dela ut legitimationer och instruera om säkerheten innan valet var klart och alla röster hade räknats.

Talmannen har inte undersökt huruvida SD tar avstånd från nazismen , rasismen, främlingsfientligheten , våld och förnekandet av förintelsen.

Sverige har valt rasismen framför flyktingar .De invandrare som röstade på SD saknar demokratisk erfarenhet.

Ska kungen och drottningen välkomna SD i Riksdagen och skaka hand med dem utan att SD har tagit offentligt avstånd från det ovan nämnda, jmf med Lars Ohly och kommunismen.

SD kommer på det sättet att vara med att stifta lagar utan att ta avstånd från förnekandet av förintelsen, rasismen och nazismen.

Omval i Värmland styrker nödvändigheten av ett nyval och att invandrare och flyktingar måste betrakta Sverige som en förebild när det gäller demokrati annars misslyckas alla med återuppbyggnad och demokratisering av flyktingarnas länder.

 

DPNS

De Nya Svenskarna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0