Svenska och Danska Demokratin på obestånd

De Nya Svenskarna utgår i sin politik från kritik och självkritik och ställer följande frågor, kan man vara medlem i två partier samtidigt , se C affisch , en infödd feministisk svensk man och en kvinna med invandrarbakgrund, hon är både partiordförande för Demokratiska partiet, de nya svenskarna , samtidigt som hon är rådgivare åt Maud Olofsson. Maud Olofssons rådgivare föddes I Bulgarien under den kommunistiska regimen , hon uppfostrades av sina aktiva kommunistiska föräldrar. Frågan är om hon har tagit avstånd från kommunismen.

Svenska staten skickade henne tillsammans med Maria Leissner på uppdrag med en massa biståndspengar för att införa demokrati i sitt tidigare hemland, Irak , men hon upptäckte sina demokratiska brister och hamnade på demokratiskt obestånd. Detta har hänt även i andra länder.

Återuppbyggnaden av Irak, Afghanistan Palestina och Somalia har därför havererat eftersom man har skickat oförberedda och fel människor. De som deltog I återuppyggandet hade bråttom att återvända till Sverige och det var det lätt att göra.

Vid återvändandet ägnade sig en del åt att ansöka om anhöriginvandring , detta tillsammans med

pågående krig i de nämnda länderna och massflykt har gynnat de rasistiska organisationerna.

En halv miljon svenskar blev öppet rasister, de som gav SD 5% av rösterna.

De halv miljon rasistiska svenskarna undrar inte vem som ska stoppa krigen.

Om de själva i egenskap av sverigedemokrater inte kan det och inte heller arbeta för fred kommer Sverige att hamna på demokratiskt obestånd.

Riksdagspartierna har inte nämnt ett ord om fred under hela valrörelsen och ej heller om priotering av politiska flyktingar framför anhöriginvandring .

För oss har Sverige oavsett vilket block som styr landet skickat 3000 soldater till Afghanistan och det tolkas som en minskning av arbetslösheten med 3000 , detta ger en vackrare bild av arbetslöshetsstatistiken.

SD är enligt oss inte en demokratisk organisation och måste därför förbjudas , det var Skatteverkets allvarliga misstag att inte granska deras stadgar om de är förenliga med Grundlagen b la. RF.

Regeringsrätten har genom Länsrätten och Kammarrätten fått ansökan om att ogiltigförklara SD som

partiorganisation. RR får stoppa SD att verka under valrörelsen tills saken är avgjord

SD får på nytt ansöka om registrering av ett parti som inte strider mot RF eller annat lagrum eller någon punkt i grundlagen.

Förutom det politiska kaos som de har skapat , fick sverigedemokraterna juridisk makt , de sitter som nämndemän i förvaltningsdomstolar , migrationsdomstolar vilka avgör flyktingarnas öde.

Vidare kommer de att sitta som nämndemän i allmänna domstolar och avgöra mål som berör invandrare.

Är det verkligen så att sverigedemokraterna kan undvika åtal för hets mot folkgrupp ? jmf med invandrare som blev dömda .

I RF står i 20 § b la att utlänning här i riket är likställd med svensk medborgare i fråga om skydd mot missgynnande … Det strider även mot FN konventionen 1951.

Hets mot folkgrupp bör omfatta även de som röstat på Sverigedemokraterna dvs som bedriver aktiv invandrarfientlig politik eller propaganda.

De glömda lagrummen, brist på tillämpning av Lex Maria och icke tillämpning av Ex offico skapade medborgarnas hämnd sk Vetlandapraxis. Vetlandapraxis ett fall som kan tillämpas på andra områden även när det gäller invandrare, se DO:s arkiv .

Under valrörelsen publicerade Aftonbladet en lista på de mest efterlysta invandrarna b la. flera Irakier syftet kan vara att ge draghjälp åt SD.

Svensk media har propagerat för SD vilket har lett till deras 5% .

Förutom det förekommer valfusk i invandrartäta områden.

Frågan är ve m eller vilka som arbetar i Sverige för att stärka, skydda och utveckla demokratin , media , riksdagspartierna, invandrare och flyktingar som är aktiva meddlemmar i de svenska partierna , eller de invandrare och flyktingar som står utanför , de infödda svenskarna eller de medlemmar som återfinns inom de rasistiska organisationerna

Med bilden ovan kommer återuppbyggnaden av Irak, Afghanistan, Palestina , Somalia m fl inte att fungera oavsett hur mycket SIDA och skattebetalarna I de båda länderna Sverige och Danmark bidrar med.

Ni som redan har röstat på SD men vill rösta på något annat parti har fortfarande möjlighet att ångra er genom att ringa till Valmyndigheten. Ni kan också kontakta RR vad gäller avvecklingsmålet av SD .

 

DPNS

De Nya Svenskarna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0