Domstolar , åklagare , polis prioriterar trafikmål före våldtäkt , rån och mord .

Polisen har ljugit för kontrollmakten .


För ett par veckor sedan var polisen snabb på att rapportera till åklagare och åklagaren var ännu snabbare på att lämna in stämningsansökan och Stockholms Tingsätt utfärdade kallelse till rättegång utan dröjsmål.

Skatten var betald och lyset fungrade , bilen har godkända

allrounddäck och körkortet är giltigt och han är svensk medborgare sedan 1986. Det var ingen poliskontroll och dessutom var det mörkt vid 19:40 på torsdagskvällen den 27 november, föraren var muslim och nykter.

Polisbefälet vägrade att lämna sitt namn och ville heller inte tala om för föraren vad var som var fel. En annan polis säger att han sitter i polisbilen och håller på att ta reda på vad det var för fel.

En häftig diskussion utbröt i trafikvimlet nära korsningen Lidingövägen-Vallhallavägen.


Inte nog med det den svenska kvinnliga passageraren fick inte gå utan stoppadeas och polisen frågade efter hennes namn noch personnummer .

- Vad hetar du

- vad har du för personnummer

- de sade " vi trodde att det var din man

Frågan är huruvida svenska poliser lågutbildade och ociviliserade och behövs extra insats i form av utbildning m.m .

En strategi som den svenska polisen använder sig av är att placera en polis med invandrarbakgrund i förgrunden och låta denne förtrycka andra invandrare .


Föraren JO-anmälde polismännen men JO konstaerade att den polisansvarige inte hittat någon polisrapport. Men polisen har ljuget för kontollmakten , JO.

Den 18 dec fick föraren en kallelse med stämning från åklagaren "trafik föeseelse " ?

Dessutom blev den kvinnliga medpassageraren upprörd på grund av att hon ska vittna .

Vad ska hon vittna om ?

Hon har nästan aldrig varit borta från sitt jobb under 18 år mer än när hon bröt armen och axeln för ett och ett halvt år sedan och hon är ännu inte helt återställd. Hon var värd att bli skjutsad. Den dagen jobbade hon sent och föraren åkte samma väg och passade på att hämta henne.

Ovan är ett typiskt sätt att förtrycka medborgare på , sk dolt förtryck , ett annat sätt är att låta en invandrare hängs kvar medan polisen fotograferar honom tills han dör. Upplopp i Rosengård,

bråken mellan ungdomar och polis, ungdomar bränner släpvagnar, attackerar polisen och byggnader med slangbomber och gatsten ?

Se Hämnd demokrati


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0