Giljotin & Korset som ett avrättningsverktyg

Giljotin som avrättningsverktyg användes senare d v s , efter Jesus, vid avvrättning av den franske kungen Ludvig XVI och andra politiker vilket ledde till att dödsstraffmotståndare började organisera sig bl a i Amnesty International , AI, vilket ledde till reformer som avvecklade giljotin som man kan hitta rester av på museum , och upphävandet av dödsstraffet. Avrättningsverktyg som fortfarande används bl a i form av giftinjektioner, engagerar fortfarande AI-medlemmar med både kristna och icke kristna mot dödsstraff . Röda Korset , RK och kristna politiker i EU- parlamentet är också motståndare till dödsstraffet.

 

 Tidigare vid avrättningen av Jesus, som även kallas för Issa i andra religioner, genomfördes dödsstraff i form av korsfästning och då användes korset som avrättningsverktyg .

Frågan är hur det kommer sig att korset omvandlats från ett avrättningsverktyg till ett humant vektyg som både religiösa kristna , AI, som kristna politiker är stolta över och att det till och med är den statens symbol som pryder den vajande svenska flaggan och övriga nordiska länders flaggor.

Nordiska ländernas intresse för Jerusalem

Det som underlättade för svenskarna och norrmännen att ingå i korståget var att de var duktiga båtbyggare och därför mobliserade de sig och anslöt sig till sina fiender romarna i krig mot Jerusalem . Efter att de begått blodbad placerade de korset där blodbadet begåtts och avslutade med att ett ett minnesmonument gjordes till minnet av Astrids man som deltog i striden, där skrev de med runskrift.

Multireligionvalsystemet är en revolution mot religionerna .

En sådan jämförelse av avrättningsverktyg kanske kan ogillas av de kristna dödsstraffmotståndarna som är medlemmar i AI, kristna som arbetar i Röda Korset samt kristna politiker i EU- parlamentet.

Länderna är i praktiken välrustade för krig men inte mot Coronaepidemin som dödat hundraåttatusen människor och cirka 900 bara i Sverige..

Lika bra att avveckla NATO i sin helhet om den organisationen inte kan stå emot , göra motstånd mot Coronaepidemin och försvara oss så att de enorma resurser som NATO förfogar över överförs till hälsovård och utrustning för sjukvården.

Krig utgör ett hot mot miljö och mänskligheten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0