De arbetar för dig !

Det är därför det är svårt för EU att komma överens och fatta ett gemensamt beslut om fördeling av flyktingar.och stoppa krigen som de nya svenska kommissionärerna konstaterade ..

Ett typisk exempel på ohållbar politik är att C som har två mandat , de två som alltid hängt ihop har misslyckats i sitt uppdarg i Irak , kommit tillbaka till Sverige för att här är deras rättigheter garanterade men inte de irakiska flyktingarnas . De har lämnat efter sig krig och miljökatastrof . De misslyckades även i Sverige . Ingen undrade vad de gjorde med de 6 miljardar kronorna . Frågan är vad de två har åstadkommit hitintills med 140.000 kr i månadslön. ? Samma sak gäller för övriga EU-valda.

Det är därför en svensk EU- kandidat skall genomgå flera timmars förhör gällande olika frågor på samma sätt som den svenska kommissionären. Efter det röstar riksdagen om de blir godkända eller ej.

Dubbelt röstande som tidigare påpekats upphävs och det är hemvistprincipen som skall gälla, d v s var man är folkbokförd det år valet genomförs.

EU-parlamentet är icke demokratiskt jämställt med de 751 mandaten fördelade på 28 länder .

Det är en lämplig fördeling om varje EU-land får välja 19 mandat oavsett befolkningsstorlek dvs 513 mandta totalt. Detta blir en minskning med 238 – mandat * 140.000/mån = 33,320.000 kr. Denna summa sparar EU och blir dessutom mer effektivt .

Tyskland får 19 mandat i stället för 96.

Frankrike får 19 mandat i stället för 74.

Italien får 19 mandat i stället för 76.

Polen får 19 mandat i stället för 51.

Spanien får 19 mandat i stället för 54

Storbritannien får 19 mandat i stället för 73 som de ändå inte är nöjda med .

Alla EU-länder ska betala lika mycket i bidrag till EU och se till att de EU-länder som är medlemmar i Nato och betalar dubbelt så mycket i medlemsavgift till Nato än till EU ska överföra den delen till EU. Det är är EU och inte NATO som försöker förbättra EU-ländernas välfärd och miljö.

Dubbel diplomatisk representation upphävs d v s avveckla EU ländernas ambassader i varandras länder eftersom alla politiska och diplomatiska aktiviteter sker i EU . Det är onödigt att Sverige har ambassad t ex I Storbritannien och att Storbritannien har ambassad i Sverige o s v.

Detta innebär att ytterligare enorma resurser sparas .

Tiggeriet kan endast lösas genom att tiggarna får hjälp med att organisera sig och bilda ett organ som kräver självstyre i Rumänien eller Bulgarien.

I-ländernas toppdomän jämställs med U-ländernas toppdomän. Alla EU-ländernas toppdomän

skall fungera lika effektivt som den svenska.se.

 

Multireligionvalsystem garanterar alla trossamfund rösträtt och jämställer religionerna i stället för nuvarande kyrkoval som delar kristna dels de som har rösträtt och andra kristna som saknar rösträtt.

 

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0