De dämpande effekter på världsordningen vid sidan av miljömålet som leder till stabilitet.

  1. Multireligionvalsystem, Multireligionval och Multireligionstödet. Kyrkorna och övriga trossmfunds enorma egendom ska användas rättvist , fredligt , demokratiskt och miljömedvetet

  2. Effektivisering av U-ländernas topdomäner så att de blir lika som I-ländernas topdomäner. I samband med detta har De Nya Svenskarna påpekat ytterligare problem vad gäller EU -staternas topdomäner #ccTDLs som inte är lika effektiv som .SE . #DPNS föreslår således en effektivisering av deras topdomäner så att dessa blir likställda med Industriländernas topdomäner . Ett sätt är att ändra EU- ländernas flaggor så att de bär deras ccTLDs I stället för symboler såsom kors eller drakar.

  3. EU- ländernas diplomatiska representation,beskickningar , behöver reformeras .

T ex den enorma italienska ambassaden i Oakhill på Djurgården.
Den bör avvecklas tillsammans med den svenska ambassaden I Italien då båda länderna har både politiker och tjänstemän I Bryssel därifrån hanteringen av bl a flyktingfrågan sker. Det händer sällan att t ex en italienare tappar sitt pass I Sverige och behöver hjälp med detta. EU kan hitta lösningar på de ärenden som ambassaden sköter varje dag , dessa rutiner är likartade vid alla ambassader.

EU:s medlemsländer har 702 ambassader hos varandra , enligt #De Nya Svenskarna ska EU behålla 26 ambassader och avveckla 676 ambassader . Finlands ambassad I Sverige och Sveriges ambassad I Finland avvecklas , Finland och Sverige har mycket mera gemensamt I EU än I varandras länder . Samma sak gäller för övriga länderna inom EU. De frigjorda resurserna räcker för att täcka avgiften till EU. Detta innebär att alla EU:s medlemsländer kommer att ha råd att betala lika mycket i EU- avgift.

Som De Nya Svenskarna har konstaterat betalar de små EU- staterna nästan dubbelt så mycket i medlemsavgift till NATO än vad de betalar till EU . DPNS har även ställt frågan till deras invånare huruvida det är NATO eller EU som ger dem mer välfärd ?

  1. Tiggeriet löses genom att romerna organiserar sig politiskt och bildar ett politiskt organ som kan hävda deras självstyre , de kan få hjälp av samerna , EU och FN.

  2. EU- parlamentarikerna ska arbeta med en hållbar politik så att konflikter inte överlämnas till andra

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0