Det glömda Sverige, och ett nyval utlystes

Försvarsutskottets prop om hur mycket svenska försvaret får kosta och att återmilitärisera Gotland är på väg att klubbas i riksdagen .

 Försvarsutskottet,FU, där majoriteten är män, visade sig ha samma argumet som SD som hotar med att fälla varje budget som ger ökat stöd till invandring och flyktingar

FU:s argument att hota medatt samarbeta eller söka medlemskap i Nato och öka budgetanslaget till försvaretoavsett flyktingarnas lidande pga krigen och attde somflytt från pågående krig , hatar alla krig och saknar bostäder . Oavsett om flyktingarnas önskemål är att återvända till sina hemländer när det bli fred. Småpartierna vill öka anslaget till försvaret samtidigt som de hetsar upp för krig trots den humanitära tragedin i Medelhavet, Detandra Poltava.

 

Karl XII var en ung äventyrare som hade jakt och vapen som sina huvudintressen.

Hur många av riksdagmännen och Försvarsutskottets medlemmar har jaktlicenser, jaktintresse och intresse för vapen ? Det är ytterst viktigt att vapenlicensen omprövas varje år, ställsamma krav som gäller för tolkar . En tolk tvingas varje år att betala 2 300 kronor för att kunna fortsätta som auktoriserad tolk. Dessutom vara känd för sin redbarhet och i övrigt lämpad som auktoriserad tolk eller translator. Dessutom krävs underlag på redbarhet från Rikspolisstyrelsen och Kronofogden. Tolkning sker ofta per

telefon. Därför har migrationsverket problem med olika dialekter.

Ställ samma krav på vapenlicenser, det ska vara mycket dyrt att inneha en sådan licens.

 Lagstiftarna verkar har problem med att skilja mellan att vara utrustad med vapen och utrustad med språk.

Skjutningar i offentlig miljö , jägare och tävlingsskyttar

Det hävdas att bara en liten del av de vapen som används när brott begås sker med licensierade vapen.

 

De tar från Solcellsenergi och ger till försvaret

 Många svenskar står i kö under flera år för att få ekonomiskt stöd till solceller , en del av dessa kommer att hinna dö utan att ha fått detta stöd . Energiministern som får stöd av Miljöpartiet hävdar att det är slut på pengarna , det saknas pengar och de prioriterar något annat. Vi kan inte se någon skillnad mellan, fp, C, Kd och Mp , dessutom vet man inte vad SD står för., efter splittringen kan SD hamna på samma nivå som Fp, Cp och Kd..

 

Småpartiernas ambition bl a FP om Sveriges medlemskapi Nato kan betraktas som ett svar på Bertil Ohlins bok om ” det glömda Sverige ”

 

Trots att han var partiledare och försvarsvän, ställde han sig alltid bakom neutralitetspolitiken,

 

Bertil Ohlin somledde fp i 27 år var också oppositionsledare , nu saknas opposition i Sverige , den är död eller som förlamad .

Bertil Ohlin hade 24,4 procent av väljarstödetoch för att få buktmed arbetslösheten samarbetade han med Gunnar Myrdal som också fick Nobelpris i ekonomi, och de kom med en lösning på hur man skulle bekämpa arbetslösheten .

När nyval utlystes med anledning avtjänstepensionsfrågan pga stridighet om folkpensionen, ATP, förlorade fp hälften av sina sympatisörer och det blev en katastrof för partiet.

Bertil Ohlin skrev om småbrukare, småföretagare, änkor och pensionärer medan den nuvarande fp-ledarenJan Björklund med sins5,42  %och flera andra små riksdagspartier som ligger nära spärren på 4 %tjatar om medlemskap i Nato.

Björklund anser, liksom folkpartiet officiellt, att Sverige bör gå med i NATO

 

Vill ni inte att flyktingarnaska återvända till sina hemländer och delta i återuppbyggandet ?

 

Krig utgör ett hot mot mänsklighet och miljö.

 De Nya Svenskarna & KUS

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0