Mot ert argument

 

 Fyra skäl att rösta blankt i valet till EU parlamentet

Eftersom EU -parlamentet bojkottar ett land som sitter säkerhetsrådet innebär det att EU har större makt och befogenhet än FN

 

De som sitter i EU -parlamentet är f d kolonialmakter som Storbritannien som ockuperade nästan hela Mellanöstern som Palestina , Frankrike som härskade i bl a Nordafrika och Italien som ockuperade länder i Afrika bl a Libyen .

De lämnade efter sig länder i misär, diktaturer, krig och miljöförstörelse och flyktingkatastrofer. Inte nog med det de tar inte emot flyktingar från de länder som de tidigare haft ockuperade. Dessutom har deras politik bidragit till att rasistiska partier fått mandat i deras parlament och nu även i EU- parlamentet. Dessa länder ingår även i Nato .

Ingen med invandrarbakgrund som kommer från något av dessa tidigare ockuperade länder och som nu bor i Sverige har utsetts till kandidater till EU- parlamentet. Frågan är vilka

I EU -parlamentet skall inte finnas någon opposition , alla 751 kandidater och 28 länder skall arbeta tillsammans för Fred – Rättssäkerhet och MR.

Oppositionen skall finns i dessa länders parlament men inte i EU- parlamentet.

FI är i realiteten en klyfta av Vänsterpartiet, V. Nuvarande regeringen består av 13 kvinnliga statsråd och 11 manliga . Hvad vill FI? 

SD är i realiteten den gamla Ny demokrati.

 

 Kriget utgör ett hot mot miljö & mänskligheten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0