Mot Ert argument

Mot Ert argument

Är detta som av USA, Frankrike, GB och övriga EUparlamentets ledamöter kallas för en hållbar utveckling och med demokrati menar ni att en demokrat vänder sig till en diktator för att få hjälp I syfte att störta en annan diktator , argumentet om att man krigar för olja under demokratins täckmantel har fått stöd till och med av Carl Bildt I det berömda talet “ Oljan är ett politiskt projekt “ då han valdes till styrelseordförande för Lundin Oil i Sudan. Kriget i Sudan skördade många liv .

Det var inte vi som startade kriget utan ni amerikaner som gjorde det och ni är således skyldiga att ta emot flyktingarna. Så sade den socialdemokratiskie kommunalpolitikern i Södertälje när han besökte USA.

Nu borde han ställa samma fråga till de nordiska ländernas regeringar inklusive den svenska , har ni varit med och röstat för krig är ni skyldiga att ta emot flyktingar och inte sedan skylla på rasismen.

Ert fortsatta krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten

Nobelkommitten både i Norge och Sverige är medansvariga för det kriget , två länder som delar ut Nobelpriset deltar aktivt i kriget. En fredspristagare strax efter prisutdelningen deltar aktivt i kriget och hetsar för det.

Israeliska ledare krigar varje dag och begår de värsta morden i Palestina men varken USA, Frankrike GB och övriga EU parlamentets ledamöter agerar på samma sätt som nu mot två islamiska länder, Irak och Lybien. Kadaffi är inte den värsta diktator.

Hur mycket är Nicolas Sarkozy egentligen för mänskliga rättigheter när han själv förtrycker romerna ? Romerna eller oljan

Nicolas Sarkozy s avsikt att återställa sitt rykte efter skandalerna på samma sätt som Frankrike och de övriga länderna behåller kärnkraftverk efter den stora kärnkraftkatastrofen I Japan.

Det Internationella samfundet inklusiv svenskar nyligen fördömt Sarkozy för förtryck av romer , nu hyllas hav av samma samfund som den store ledare genom att ge honom företronde att angripa ett tannat land och försvåras dess infrastraktur, orsakar stora flyktingvågor och och miljöförstöring..

Den franske presidenten Nicolas Sarkozy hoppas på att återställa sin rykte efter förtryck av romer och hans kvinnoaffärer, och den ekonomiska krisen , dessutom han är inte heller särskilt pigg på att ta initsiativ mot israeliska ledare när det gäller folkmordet i Gaza

Som bagrund är franska presidenten Sarkoz flykting , son till en ungersk invandrare , modern är judinna som 1944 flydde med familjen Sarkozy till Tyskland. Sarkozy hade inte agerat på samma sätt som nu mot Lybien, kanske därför han är partisk när det gäller Israels folkmorde på palestinier.

En flykting förtrycker en annan flykting

Kadaffi är inte den störste och värste diktatorn I mellanöstern och Afrika. Det var han är själv som var med och startade det stora upproret mot diktatorer och arabiska kungar, han I FN general församling det enda som vågar kritisera statschefer och den orättvisa internationella politiken.

Många som samarbetat och ingått avtal med honom den sista var det svenska folkpartiet och eu ledamoten, Cecila Malmström med tredje part Berliskoni om att stoppa flyktingar .

.Sarkozy som vill återställa sitt rykte som problem med skilsmässor, och behandling av romer fann det enda sättet att göra det genom att hämnas på Kadaffi,

Flyktingpolitik blev ett spel om människors liv.

FN och EU hade inte prioriterat Japan som förlorat över 20.000 människoliv och sett till att den fara är över , skydda människor , grannländer och naturen och säkra kärnkraftverk , FN och EU hade inte heller samarbetat för att lösa den gamla konfikten mellan palastinier och israeler där används värsta vapnen och skördas miljontals människor , lidande och miljöförstöring. FN och EU har inte heller lärt sig av misstagen i Irak kriget,

 

Krigen och Flyktingar , de två faktorer som leda till rasismen framgång I Europa och dess parlament

under borgerlig regeringar som Sverige mfl. Tom besluten om kriget mot Lybien fattas inte i Eu-parlamentet utan i Sarkozys palats.

 

Att de konservativa och demokrater kan nu ansluta sig om en gemensam politik , som krig m.m , jmf med vänster och rasister i Sverige voteran iriksdagen om en politisk åtgärd mot den borgerliga regeringen jmf med att en demokrat vänder sig till en diktator för att störta annan diktator. hämnddemokrati

 

Trots att riksdagen fällde den borgerliga regeringsförslaget många gånger , ingen har begärt misstroendeförklaring eller utlyst en nyval

 

Ert fortsatta krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten

Det Nya Svenskarna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0