Ge inte din röst till politiska analfabeter i EU-valet !

EU som ska vara ett fredsprojekt fick av de politiska analfabeterna och deras dåliga rådgivare omvandlat till stöd för krigföring , massakrer mot civila och tortyr och detta i denna moderna tid. Stödet till Israel och USA ges också av dessa politiska analfabeter.

Skattebetalana står återigen för återuppyggnandet på grund av av de politiska analfabeternas val. Är Israel ett industriland ? Varifrån får Israel sina resurser ? Hur har Israel haft råd med att kriga i mer än 60 år ? Bosättningar? Ockupationen av Golanhöjderna?

Balfour Declaration 2 November 1917 är olaglig och omoralisk och bör därför upphävas.

 - Amrikanerna och Is raelerna har nämligen av de politiska analfabeterna erhållit immunitet mot ett överlämnande till tribunalen . De här båda länderna tillåts kriga och härja hur de vill och de är orsaken till kriget i Irak, Palestina och Afghanistan. Allt ifrån att begå massakrer mot civila och utöva tortyr till att orsaka miljökatastrof och ändå går de fria. Abu Ghraibfängelset , Guantanamofängelset och israeliska fängelser är några exempel som vittnar om detta.

 De här två länderna får av de politiska analfabeterna behålla sina kärnvapenanläggningar trots att de befinner sig i krig vilket i sin tur leder till att Indien och Pakistan också får behålla sina kärnvapen trots att de också befinner sig i krig pga av att de driver en USAvänlig politik. De politiska analfabeterna som sitter i EUparlamentet har inte ens kallat sina israeliska ambassadörer till sina respektive UD.
massakrer mot civila och tortyr

 Dessa politiska analfabeter behöver därför lära sig sin läxa i politisk historia.

Vi rekommenderar att de börjar med att läsa om vad de nya svenskarna skrev om den svenska flyktingen. Sedan rekommenderas de att gå igenom anledningen till svenskarnas krig mot Polen och Danmark, orsak och bakgrund, antal offer och stöd från andra länder. Nordiska sjuårskriget 1563-1570, befrielsekriget 1521-1523, Brunkeberg 1471, Sigismund mot Karl IX, Stångebro 1598, Linköpings blodbad, Engelbrektsfejden 1434, Köpplingemordet 1395.Hundraårskriget 1337- 1453. Håtunaleken 1317.Stockholms blodbad , Krigen mellan de olika svenska ätterna.

Ett minne från Solferino.
     av
Henry Dunant
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0